Daniel Cavanagh, mintea creativă și chitaristul din Anathema, se îmbarcă într-un nou turneu acustic și va cânta la Hard Rock Cafe din București pe 15 aprilie de la ora 21:30.

Concertul face parte dintr-o serie de showuri exclusiviste pe care artistul le va susitine în Europa. Daniel va prezenta un setlist cu totul și cu totul special, construit din piese de pe noul sau material solo, dar și piese de la Anathema, plus cântece ale unor artiști care l-au influențat de-a lungul carierei precum Pink Floyd, Iron Maiden și mulți alții.

Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Expirat Halele Carol (18-22h), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay, pe aplicațiile de IOS și Android iaBilet dar și în ziua concertului la intrare în limita locurilor disponibile.

Biletele au următoarele prețuri:
– 39 de lei, cu loc la masă, în sală
– 59 de lei, VIP cu loc la masă în fața scenei
Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare la prețul de 39 de lei.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău – Șoseaua Kiseleff, nr. 32.
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.
Un eveniment BestMusic Live Concerts și METALHEAD.

Share This