Dark Fusion abordează o fuziune între cyber-industrial şi metalul extrem. Dacă peste hotare combinaţia de stiluri este des întâlnită, iată că la noi, în anul 2015, a reuşit cu adevărat să fie cunoscut, evidenţiat, în special prin intermediul pieselor Dark Fusion.

Anul 2015 a însemnat împlinirea a 5 ani de activitate, încununaţi de participarea la Wacken Open Air, ca reprezentantă a României, în urmă câştigării finalei Wacken Metal Battle. Prestaţia pe scena renumitului festival a fost apreciată, juriul clasând Dark Fusion pe un onorabil loc 6, la egalitate cu reprezentanta Franţei.

Dark-Fusion-logoDark Fusion a luat parte la o serie de festivaluri importante:
Wacken Open Air (Wacken, Germania);
Metalhead Meeting (Bucureşti);
Rock în Parc (Bucureşti);
Barock After Fest (Petroşani);
South Underground Revoluttion 5 (Craiova);
Psychosounds Easter Fest III (Bucureşti).

De asemenea, formaţia a mai concertat în Italia (Roma), Ungaria (Budapesta şi Szeged) şi în ţară (Bucureşti, Sibiu, Cluj-Napoca, Mangalia, Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu).
Două momente importante au reprezentat organizarea a două concerte caritabile, primul pentru copiii cu autism, iar cel de-al doilea pentru victimele din #Colectiv la o lună după tragedie.

dark-fusion-cyber-nationSfârşitul de an a venit cu câteva schimbări de componenţă, membrii actuali fiind:

Florin Costachiță – voce
Gabriel Andrei – chitară solo, voce
Teddy Bejenaru – chitară ritmică
Tudor Nica – bass
Teo Popp – tobe

După un an 2015 reuşit, Dark Fusion începe în forţă anul 2016, oferind fanilor cel de-al doilea album de studio, “Cyber Nation”, ce va fi lansat sâmbătă 23 ianuarie în Quantic Pub 2 din Bucureşti.

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi site-urile oficiale
http://www.dark-fusion.net
https://www.facebook.com/pages/DARK-FUSION/194278313973531
http://www.youtube.com/user/darkfusionband

Share This