Days of Confusion lansează pe 2 mai la Club Control un nou videoclip pentru piesa “Kagemusha”, piesă care apare pe ultimul albumul al trupei – “Yin & Out”.

Mesajul videoclipului reprezintă un memento al faptului că orice drum în viața este lung și cere sacrificii, însă este presărat cu momente frumoase și reușite, care sunt de fapt motivul pentru care o trupă merge înainte.

Sursa de inspirație a piesei este filmul omonim al celebrului regizor japonez, Akira Kurosawa. Tema filmului tratează sindromul impostorului reprezentat de către un hoț de rând ce devine sosia unui conducător de clan decedat, în Japonia secolului 15. Pe parcursul filmului, hoțul este măcinat de conștiintă deoarece știe că este doar un impostor și în final se eliberează de masca nedorită, murind eroic în lupta – sacrificiul suprem oferit clanului pe care a simțit că l-a înșelat atât timp.

Videoclipul este realizat în colaborare cu Ekous Film, iar evenimentul este produs de către Dark Side Entertainment.

Days of Confusion este una din cele mai cunoscute trupe românești de djent/modern progressive metal, cu o identitate proprie dată de amestecul liric/agresiv căruia i-au adăugat multă atmosferă şi diversitate.
Încei 6 ani de când sunt prezenți pe scena muzicală au trecut prin schimbări de componență care și-au pus amprenta într-un mod pozitiv asupra formației, conturând maturitatea genului muzical, până în prezent.
Trupa a obținut până acum premiul pentru BEST ROMANIAN METAL NEWCOMER 2012, (acordat de Metalhead), în 2014 a fost nominalizată la CEL MAI BUN HARD ROCK/HEAVY METAL (la OnAir Music Awards) și la BEST ROCK ARTIST (la premiile revistei Sunete), iar în 2018 a fost nominalizată la BEST METAL ALBUM (Premiile Metalhead).

RSVP: https://bit.ly/2HmkLDT

Biletele au prețul de 25 lei și se pot achiziționa din rețeaua Eventbook: https://goo.gl/JWtsPX

Mai multe pe:
https://www.youtube.com/user/DaysOfConfusionVEVO
https://www.youtube.com/user/DaysOfConfusionTV
https://www.facebook.com/DAYS.OF.CONFUSION.OFFICIAL.PAGE

Share This