deathrattleDupă multe concerte, multe ore petrecute în sala de repetiţii şi la înregistrări, trupa Deathrattle lansează primul material discografic, “Minutes Before Death”. Albumul conţine atât piese cu care sunteţi familiarizaţi (“The Impaler”, “God of lies”) cât şi melodii pe care nu le-aţi auzit atât de des.

Dacă vreţi să sărbătoriţi cu noi lansarea albumului “Minutes Before Death” va aşteptăm la mosh, bere şi riffuri agresive pe 31 octombrie în Quantic Pub 2.

Vor încălzi atmosfera trupele Still Vison, Warhanger şi Dirtnap.
Intrarea este liberă!

Deathrattle este o trupă de speed thrash metal din Bucureşti, formată în aprilie 2014. Pe parcusul anilor 2014-2015 trupa a avut concerte în diferite locaţii cum ar fi Fabrica, Question Mark, B52, Arenele Romane, etc., reuşind să se facă remarcată în undergroundul din Bucureşti.

Still Vision este o trupa tânăra formată în primăvară anului 2013 de o mâna de prieteni, şi a rămas până astăzi un nume sub care aceiaşi 5 membri îşi exprimă ideile muzicale.

Warhanger este o trupă recent apărută, formată din dorinţa de a oferi celorlalţi emoţia pe care o simt şi ei atunci când ascultă muzica pe care o iubesc, Thrash Metal.

Dirtnap, trupă ce a luat fiinţă în vara anului 2014, va zgudui din nou scena underground-ului cu un stil propriu de Groove Metal, şi anunţă în continuare o prestație up-and-coming în comunitatea thrash metal.

Share This