MUM-54-8novDuminică, 8 noiembrie 2015, în Club Fabrica din Bucureşti, va avea loc cea mai obscură seară de black metal din acest an! 

Pe scenă: Saturnian Mist, Claymore şi Dark Æclipse

Creată în jurul celor mai adânci idei cabalistice şi esoterice, trupa Saturnian Mist înseamnă ocultism, filosofie şi satanism. În premieră în ţara noastră, una din cele mai stranii formaţii black metal din Finlanda îşi va lansa la Bucureşti cel de-al doilea album, “Chaos Magick”, sub egida respectabilei case de discuri Candlelight Records. Selectivă la apariţiile live, concertul din Fabrica va fi o ocazie deosebită de a vedea live o trupa care până acum a cântat numai în companii selecte (alături de Necros Christos, Ofermod, Antaeus, Mgla sau Archgoat).

O trupa extrem de apreciată de ascultătorii black metal din România, Claymore revine la Bucureşti cu o componenţă nouă şi cu o punere în scenă diferită de precedentele susţinute la noi. După ce de-a lungul anilor au împărţit scenă cu greii metalului – Dimmu Borgir, Primordial, Exodus, Overkill, Graveworm sau Lord Belial – bulgarii vor prezenta pe 8 noiembrie un show energic, melodic dar şi agresiv în acelaşi timp.

Un nou debut scenic sub egida Metal Under Moonlight! Deşi activează din 2013, pentru bucure;tenii de la Dark Æclipse ziua de 8 noiembrie 2015 va rămâne în arhivă ca fiind data primului live din istoria trupei. Mergând pe direcţia unui black metal melodic, simfonic, Dark Æclipse încorporează în formula sa şi elemente folk metal, dar şi uşoare influenţe doom şi power.

  • Duminică, 8 noiembrie 2015, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului)
  • Preţul biletului: 25 lei (de vânzare doar la intrare, în seara concertului)
  • Mijloace de transport: tramvaiele 7, 23, 27, 47 – staţia Gramont
  • Facebook event

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul şi filmatul. Este interzis accesul cu băuturi aduse din afara clubului. Stand de CD-uri şi tricouri la acest concert.

Precizare: acest concert este non-profit, toate încasările rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului şi pentru plata cheltuielilor de deplasare a trupelor participante.

Eveniment sub egida serilor Metal Under Moonlight, recomandat de Definite Rock.

Share This