Formaţia clujeană de Funeral Doom Metal DESCEND INTO DESPAIR anunţă lansarea următorului lor album, “Synaptic Veil”, pentru această vară prin intermediul Loud Rage Music. “Synaptic Veil” îi urmează şi cu siguranţă întrece albumul de debut, “Bearer of All Storms”, material care a fost deosebit de bine primit în presa de specialitate din întreaga lume: nota 6 din 6 în Eternal Terror, nota 8 din 10 în Metal Storm, Metal Kaoz şi Metal Forces, plus multe alte aprecieri pozitive din partea unor publicaţii ca Lords of Metal, Wonderbox, Sea of Tranquillity sau Metal Bulletin.

Iată ce spun membri trupei despre noul material: ““Synaptic Veil”, cel mai recent album al nostru, este şi cea mai elaborată încercare în acest sens. “Valul” pe care încercăm să-l reprezentăm aici este unul ambivalent: realitatea obiectivă pune un val de limitări peste lumea noastră interioară; dar şi realitatea subiectivă, interioară pune la rândul ei un val conceptual peste realitatea fizică, construind un mecanism de defulare.”

Un teaser care prefaţează noul album este disponibil online aici: https://www.facebook.com/descendintodespairband/videos/1370738586339014/

Contacte:

Descend into Despair
http://www.facebook.com/pg/descendintodespairband
https://descendintodespairdoom.bandcamp.com/

Loud Rage Music
www.loudragemusic.com
loudragemusic.bandcamp.com

Share This