BODARK revine cu un nou material, piesa “Dezleagă-mă”, un nou extras de pe viitorul album al trupei. O poveste de dragoste ajunsă spre final, continuare naturală a poveștii începute cu “Buzunarul de la piept” pe primul album și continuată pe cel de-al doilea cu “Nouă”.

Videoclipul piesei beneficiază de implicarea artistei Luisa Cube, aceasta realizând un tablou în stil pointilistic special pentru clip. Lansarea acestuia va avea loc în cadrul unui concert “de cameră” cum le place băieților să îl numească, preînregistrat în sala de repetiții Bodark, ce a devenit între timp o adevărată sufragerie a trupei. Concertul va fi difuzat în regim live pe pagina Facebook a trupei, duminică, 14 iunie 2020, începând cu ora 19.30. Fanii vor putea interacționa live în timpul difuzării cu membrii prin mesaje publice sau private trimise pe profilul de Facebook Bodark.

Videoclipul piesei va putea fi urmărit pe canalul oficial de Youtube, începând cu 15 iunie 2020. “Vinovat” pentru înregistrări, mix, master și montaj video este Andrei Bazi, unul dintre colaboratorii de bază și totodată prietenii băieților, căruia i-au fost încredințate și filmarea și montajul întregului concert de lansare.

BODARK înseamnă:

Vali Mihnea – voce
Ioana Dima –  bass
Carol Dima – chitară
Ionut Guzu – chitară
Alex (Shobo) Balmos – tobe

Linkuri utile:
Web: http://www.bodark.ro
Facebook: https://www.facebook.com/BodarkBand/
Youtube: https://www.youtube.com/BodarkBand

Share This