Joi, 26 mai, DinUmbra Events şi Club Fabrica vă invită la concertul de lansare a albumului “Soul Of A Galaxy” în compania a trei trupe care vor transforma scena clubului într-un tărâm al viselor şi emoţiilor intense, exprimate într-o manieră energică pe ritmuri de death, doom şi melodic black.

Dinumbra_lansare_FabricaDinUmbră (doom/death/dark metal, Bucureşti)
www.dinumbra.ro
www.facebook.com/dinumbra
www.youtube.com/user/dinumbrametal


“Soul Of A Galaxy”
este o viziune asupra lumii înconjurătoare, o conştientizare a fiinţei raportată la univers, precum şi un îndemn hotărât referitor la regăsirea acesteia în interiorul fiecăruia dintre noi. Albumul, “Soul Of A Galaxy” este disponibil sub formă de CD, distribuit de Bestial Records pe următoarele site-uri:
Let’s Rock
Bestial Records
Albumul este distribuit şi în format digital de către Universal Music România şi este disponibil pentru download şi streaming la următoarea adresă: https://umrdd.lnk.to/DinUmbra-SoulOfAGalaxy.

DinUmbră s-a înfiinţat în anul 1998, cu intenţia de a crea un stil nou în rockul românesc. Discografia trupei mai cuprinde un LP (“DinUmbra”, 2003) şi două EP-uri (“Haunted By Snails”, 2007, respectiv “Sântandrei” 2011). În cadrul concertului din seara de 26 mai veţi putea asculta o mare parte din piesele de pe “Soul Of A Galaxy” şi veţi avea parte de mai multe surprize, pe care le vom dezvălui în curând, pe pagina evenimentului.

Invitaţi Speciali:

Sincarnate – discografia trupei Sincarnate include 3 materiale de studio, “On the Procrustean Bed”(2008), LP-ul “As I Go Under”(2010), respectiv “Nothing Left to Give”(2013). Trupa a susţinut multe concerte pe teritoriul ţării noastre, precum şi în străinătate. Dintre acestea, menţionăm participarea alături de binecunoscuta trupa Nile la turneul “At the Gates of Sehtu – European Tour”, precum şi alte concerte în care au împărțit scena cu artişti ca Moonspell, Sodom, Nargaroth, Illdisposed, Lacrimosa, Obscura, Sado Sathanas, Agathodaimon, Demonic, Umbra et Imago sau Impaled Nazarene. Recent, trupa are un nou baterist, un nou sound şi pregăteşte un nou album de studio. Maniera de exprimare caracterizată prin sound-ul greu şi apăsător de doom, cu influenţe death şi black, exprimat într-o manieră melodică dar şi energică în acelaşi timp, o veţi resimţi şi în seara de 26 mai.

Eternal Fire – renăscută în 2013 şi recent calificată în finală WOA Metal Battle România 2016, Eternal Fire sunt un exponent al genului black metal melodic cu influenţe symphonic-pagan. Trupa a înregistrat de curând EP-ul “Beyond Frozen Streams” şi se află pe un trend ascendent al evoluţiei în cadrul scenei underground şi cu siguranţă vom avea parte în viitorul apropiat de noi surprize plăcute din partea lor.

Club Fabrica – 11 iunie nr.50 Bucureşti.
INTRAREA LIBERĂ, începând cu ora 20:00.
Pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1731210890430166/

Share This