Dirty ShirtDirty Shirt a încheiat de curând turneul naţional – “Dirtylicious Tour” – pentru promovarea celui mai recent disc, “Dirtylicious”, lansat îndata de 26 aprilie 2015. Formaţia a vizitat 9 oraşe din ţară, printre care BaiaMare, Timişoara, Oradea, Satu Mare, Sighet, Târgu-Mureş, Braşov, Bucureşti şi Cluj Napoca.

Drumul trupei nu se opreşte aici, Dirty Shirt urmând să susţină show-urila cele mai importante evenimente rock şi metal din România. În data de 26 iunie, trupa urcă pe scenă alături de Godsmack, la Bucureşti, apoi pe 3 – 4 iulie, tot în Capitală, Dirty Shirt cânta la festivalul I Am The Rocker iar, mai târziu, după un show în Petroşani, în data de 15 august, grupul va susţine un concert la iubitul Rockstadt Extreme Fest din Râşnov.

Până atunci, Dirty Shirt le-a pregătit fanilor un videoclip pentru melodia “My Art” de pe “Dirtylicious”, realizat cu imagini din turneul naţional. Acesta va fi lansat luni, 1 iunie 2015.

Aici, puteți vedea un teaser al videoclipului!

Iată ce au declarat membrii trupei:

“Au trecut 10 zile de când ne-am întors din turneu, dar încă suntem sub efectul lui. A fost probabil cel mai greu turneu Dirty Shirt însă efortul a fost răsplătit înzecit, “Dirtylicious Tour” fiind cel mai reuşit tour din istoria trupei. Am întâlnit oameni super faini, ne-am făcut prieteni noi, au fost nişte showuri de neuitat şi în cele din urmă ni s-a confirmat ceva ce ştiam de multă vreme: Dirty Shirt e în primul rând o familie, cu oameni sinceri şi fericiţi atunci când se află pe scenă. A fost un turneu extraordinar şi vrem să mulţumim publicului pentru ambianţa creată în toate oraşele, trupelor cu care am împărţit scenă şi cluburilor pentru găzduire. De asemenea, vrem să transmitem mulţumiri enorme stafului (Adrian Uritescu – sound, Michael Cloupet – lights , Dragoş Şuteu & Vlad Babaş – tour manager), care au reuşitsă asigure logistica şi tehnica necesare acestui turneu. Ne vedem la festivalurile de la vară.”

DirtyliciousFormaţia Dirty Shirt a lansat pe data de 26 aprilie 2015 noul album “Dirtylicious”. Discul a fost unul dintre cele mai aşteptate noi materiale metal şi nu a dezamăgit.

Primele recenzii la material au apărut deja şi au fost unanim pozitive. Feedback-ul fanilor a fost şi el pe măsura aşteptărilor trupei, care este încântată de succesul pecare îl are încă de pe acum “Dirtylicious”, considerat un disc de căpătâi în creaţia formaţiei maramureşene.

  • Rockstadt.ro“E compus profi, e înregistrat profi, e gândit la fel de profi”.
  • Stereo Beasts“Ce se aude pe noul album este, într-adevăr, presărat cu pasaje catchy şi super-dansabile de folclor balcanic (cu instrumente tradiţionale – viori, clarinet, ţambal şi acordeon – asigurate de Transilvanian Folkcore Orchestra), dar toate structurate pe ritmuri metalice foarte groovy.”
  • Definite Rock“Dirtyliciuos” te plimbă abil de la folclor, la folk, metal şi chiar progressive pe ici pe colo. Armonii vocale neaşteptate, ritmuri de bătută, ţipurituri şi peste toate, chitările care sună, cum să spun, imens!”
  • Moshpit“Dirtylicious” e un album de colecţie.”
  • Vice “Cea mai bună muzică românească din aprilie 2015. Ascultă dacă: Te-ai născut cu vioara într-o mâna şi palincă în cealaltă.”

“Veţi vedea că “Dirtylicious” vi se va întipări în minte încă de la prima ascultare! Este un album puternic, unic, la care am muncit mult, în primul rând cu sufletul, pentru a da tot ce avem mai bun. Dacă v-au plăcut lansările noastre precedente, suntem siguri că veţi îndrăgi “Dirtylicious”. Probabil sună a clişeu, dar considerăm că e cel mai bun album Dirty Shirt“, au declarat membrii trupei.

Share This