DS-maramuDupă ce a cântat în calitate de headliner la Festivalul Medieval Aeternus Maramorosiensis de la Sighetu Marmaţiei, formaţia Dirty Shirt a profitat de faptul că se află acasă, în Maramureş, pentru a filma videoclipul piesei “Maramu'”, extrasă de pe noul album, “Dirtylicious” (lansat în data de 26.04.2015).

A ieşit un filmuleţ excepţional care este hazliu, metal şi original. Acesta a fost realizat într-o locuinţă populară adevărată, care aparţine familiei Turda din Sighetu Marmaţiei. Membrii acesteia au contribuit din plin la realizarea videoclipului, punând la dispoziţia formaţiei atât o locaţie inedită, cât şi sprijin tehnic şi logistic.

De producţia materialului s-au ocupat Cristi Bălănean, chitaristul Dirty Shirt, care are şi meseria de producător video&imagine la O.M. Creatives, şi Sergiu Negrean (cameraman, Pixel Battalion). Rezultatul final este un videoclip must-see, care va fi lansat în curând!

Protagoniştii în port popular se bucură de atmosfera relaxată din Maramureş, unde până şi cel mai bun prieten al omului savurează o înghiţitură de bere rece. Pâinea proaspătă se coace fix în faţa ochilor noştri, cheful este în toi şi se petrec tot felul de năzbâtii!

Mihai Tivadar, chitarist şi lider Dirty Shirt, a spus câteva cuvinte despre “Maramu'”.

“Ziua de sâmbătă a fost o una memorabilă. Deşi eram obosiţi după concertul de vineri noapte şi a trebuit să ne trezim foarte devreme sub comanda lui Cristi, odată ce ne-am îmbrăcat în costumele tradiţionale maramureşene, ambianţa a devenit excelentă. Toată ziua a rămas la fel, combinând utilul (filmarea videoclipului) cu plăcutul (practic a fost un chef ce a ţinut toată ziua). Felul cum am fost primiţi de familia Turda din Sighet e de nedescris, şi le mulţumim din tot sufletul. De la pâine de casă făcută pe loc (ceea ce va apărea şi în videoclip) până la rezolvarea nevoilor tehnice şi logistice pentru videoclip. Binenţeles greul a fost dus de Cristi Bălănean (chitaristul şi producătorul video al trupei Dirty Shirt, în acelaşi timp fondator al echipei de producţie video şi imagine O.M. Creatives) şi Sergiu Negrean (cameraman, Pixel Battalion). Suntem mai mult decât încrezători că va ieşi un clip pe cinste.” a declarat artistul.

Planurile de viitor ale trupei sunt numeroase şi includ un turneu internaţional, despre care vă vom oferi detalii pe măsură ce acestea apar.

Noul album, “Dirtylicious”, poate fi comandat de la acest link, unde fanii pot să şi asculte integral albumul. Mai mult, “Dirtylicious” poate fi achiziţionat şi la concerte, prin poştă (45 de lei + taxe, prin mail cu datele personale la adresa info@dirty-shirt.com) sau de la sediul Promusic Events şi Maximum Rock din Bucureşti, strada Traian Demetrescu 9, sector 3.

Share This