Toamna se numără concertele, iar agenda celor de la Dirty Shirt pare să fie destul de plină pentru următoarele luni din an!

ds-22sep

Mult apreciata trupă de crossover folkcore metal urmează să susțină în perioada următoare mai multe concerte în diferite orașe ale țării unde fanii îi așteptau de mult timp, urmând ca alte câteva reprezentații în diferite regiuni ale Franței să întregească turneul:

„Pentru ultima parte a turneului din acest an, ne-am dorit mult să cântăm în orașe din țară unde avem „datorii”, precum Craiova, Timișoara, Brașov, Suceava, Cluj sau București, și în același timp să continuăm seria de concerte în zona francofona a Europei, unde mereu suntem excelent primiți de public (Liège, Lille, Paris, Lyon și Puget sur Argens). Vom încheia acest an cu deja tradiționalul Moș Crăciun e Rocker, ce va avea loc la sfârșitul lunii decembrie. Între timp, pregătim un proiect extrem de ambițios pentru anul viitor, fiți pe fază, căci vom veni cu noutăți cât de curând!”

ds-tourListă concerte viitoare:

10 Sept – Daos, Timișoara
25 Sept – We Are Rocking the City, Cluj Napoca
7 Oct – Lansare Rock FM, Brașov
8 Oct – Casa Studenților, Craiova
8 Nov – Le Smile, Liège (Be)
9 Nov – El Diablo, Lille (Fr)
10 Nov – Gambetta Café, Paris (Fr)
11 Nov – TBC, Lyon (Fr)
12 Nov – Le Rat’s, Puget s/ Argens (Fr)
26 Nov – Fabrica, București
10 Dec – 31 Motor’s Club, Suceava
TBA – Mos Crăciun e Rocker, Baia Mare/Sighetu Marmației

Formația Dirty Shirt a susținut anul acesta mai multe concerte la diferite festivaluri, atât în România cât și în afara țării noastre, printre care amintim Franța, Lituania, Elveția și Bulgaria.
Tot acum câteva luni a fost anunțat și un nou membru în trupă, și anume violonistul Nechita „Vulpea” Cosmin.

Nu uitați că biletele pentru concertul din Club Fabrica din București sunt puse deja în vânzare și pot fi cumpărate exclusiv pe www.ambilet.ro.

Ultimul videoclip al formatiei, “Hotii”, pote fi urmarit aici:

Info turneu: https://www.facebook.com/DirtyShirtRomania/events

Share This