Dirty ShirtDirty Shirt, una dintre cele mai apreciate şi active formaţii de pe scena autohtonă, caută un violonist sau o violonistă pentru o colaborare pe termen lung pentru continuarea turneului de promovare al ultimului lor album, „Dirtylicious”. Acesta va avea loc în perioada imediat următoare şi va conţine şi o serie de concerte în străinătate.
Trupa are nevoie de un nou instrumentist, cei doi violonişti, cu care colaborează în momentul de faţă, nefiind disponibili pentru perioada imediat următoare.

Candidatul perfect ar trebui să aibă experienţă, să dispună de echipamentul necesar pentru live, să fie disponibil pentru o perioada mai lungă de timp, dată fiind abundenţa concertelor pe care trupa le va susţine prin ţară şi prin străinătate, să aibă deschidere din punct de vedere muzical şi să fie, de preferat, din partea de nord-vest a ţării.

Toţi cei interesaţi sunt rugaţi să trimită o înregistrare cu ei cântând la vioara o piesă de-a formaţiei, la adresa info@dirty-shirt.com, până pe data de 15 iulie.

Vă reamintim că formaţia va susţine, în săptămânile următoare, concerte în ţări precum Lituania, Franţa, Elveţia, dar şi un concert la Arenele Romane alături de Megadeth.

Share This