Sâmbătă, 26 noiembrie, DIRTY SHIRT revine cu un nou concert ce va avea loc în sala Claudiu Petre #findme din Club Fabrica din București pentru promovarea ultimului material „Dirtylicious”.

Dacă anul trecut trupa și-a anulat toate concertele din luna noiembrie în semn de respect pentru victimele tragicului accident din Colectiv, anul acesta Dirty Shirt promite un concert excepțional în care puteți asculta piese precum „Ciocârlia”, „Moneyocracy”, „Mental Csárdás”, „Maramu” , dar și multe altele piese incluse pe albumul „Dirtylicious”, lansat în 2015. De asemenea, vor fi interpretate și melodii cunoscute de pe albumele din trecut, precum „Ride”, „Bad Apples” sau „Freak show”.

DS-Fabrica

“După ce am străbătut Europa în lung și-n lat unde am cântat la diferite festivaluri, suntem foarte bucuroși să ne întoarcem la București, la clubul Fabrica, un loc tare drag nouă. Ne dorim o seară de neuitat atât pentru cei care ne cunosc deja muzica, cât și pentru cei ce poate ne vor vedea prima dată în concert. Va fi pentru prima dată în ani buni când vom putea cânta un playlist lung în capitală, așa că vom profita de ocazie pentru a cânta piese de pe ultimul nostru album “Dirtylicious” dar și hiturile de pe albumele precedente”, au declarat maramureșenii.

Trupa ce se va alătura pentru a cânta în deschidere va fi anunțată curând.

Biletele se găsesc în număr limitat de 300 de bucăți și pot fi achiziționate exclusiv online pe http://www.ambilet.ro/ la prețul de 35 lei (primele 100), 45 lei în următoarea perioadă și 55 lei în ziua concertului.

Event Facebook: DirtyShirt- Dirtylicious 2016 Tour (București)

Share This