După lansarea ultimului material discografic intitulat “Dirtylicius”, maramureşenii de la Dirty Shirt (formaţie ce s-a aflat pe primul loc în preferinţele publicului la Metalhead Awards 2016, categoria Best Romanian Metal Album 2015), vor susţine mai multe concerte atât în ţară cât şi în străinătate.
“Dirtylicius” a primit recenzii foarte bune din partea revistelor de specialitate, atât din ţară cât şi din străinătate şi poate fi ascultat la următorul link:

https://dirtyshirt.bandcamp.com/album/dirtylicious-2015

Formaţia a ţinut să precizeze : “După evenimentele tragice de anul trecut, ne-am dorit mult ca turneul din 2016 să fie unul special, de aceea, am organizat o serie de concerte alături de prieteni vechi, alături de care nu am cântat de ceva vreme, precum Targ3t, Implant Pentru Refuz sau God. De asemenea, considerăm că e important să susţinem trupele tinere, fapt pentru care am invitat câteva din cele mai bune trupe apărute recent pe scena metal românească: For The Wicked, E-an-na şi Invader. În această primăvară vom avea câteva “ieşiri” în străinătate, cu trei concerte în Franţa. Vom reveni la Ampérage din Grenoble, de data asta în deschidere la pionerii electro djent, The Algorithm, şi sperăm să confirmăm în curând un concert important la Lyon. Miniturneul francez va culmina pe pârtiile de la Deux Alpes, la Snow Fest, alături de Şuie Paparude, Subcarpaţi, Grimus, etc. Cel mai mare eveniment din această primăvară este Sofia Metal Fest, Dirty Shirt fiind pentru prima dată în Bulgaria, alături de nume “grele” ale scenei metal internaţionale: Kreator, Paradise Lost, Tiamat, Finntrol, etc. Vor urma evenimentele estivale, având deja mai multe festivaluri confirmate, atât în ţară cât şi în străinătate, ce vor fi anunţate în viitor. Ne vedem la concerte!”

Dirtylicious-tour-2016Info şi bilete:
20 Feb – Dirty Shirt, Targ3t & Invader @ Râmnicu Vâlcea

11 Mar – Dirty Shirt & For The Wicked @ Oradea

12 Mar – Dirty Shirt, Implant Pentru Refuz & For The Wicked @ Arad

24 Mar – Dirty Shirt, The Algorithm & Belly Button Window @ Grenoble
Bilete: https://yurplan.com/event/The-Algorithm-vs-Dirty-Shirt/6880

25 Mar – Snow Fest, Les Deux Alpes
Bilete: http://www.snow-fest.ro/pachet

8 Apr – Dirty Shirt, God, For The Wicked …@ Cluj Napoca
Bilete: http://ambilet.ro/event.html?id=34$

9 Apr – Dirty Shirt, God, For The Wicked …@ Iaşi
Bilete: http://ambilet.ro/event.html?id=31

10 Apr – Sofia Metal Fest
Bilete: http://www.eventim.bg/bg/bileti/sofia-metal-fest-2016-universiada-hall-844901/performance.html

6 Mai – Dirty Shirt & E-an-na @ Baia Mare

7 Mai – Dirty Shirt & E-an-na @ Satu Mare

Share This