Dirty Shirt

Formaţia Dirty Shirt s-a întors de la Rockstdat Extreme Fest, unul dintre cele mai mari şi iubite evenimente metal din România, unde a avut parte de o experienţă memorabilă.

Dirty Shirt a concertat în cadrul festivalului în faţa unui public numeros şi entuziast, care a împărtăşit cu trupa maramureşeană cele mai frumoase momente. De altfel, spectacolul a fost atât de reuşit, încât grupul va lansa un videoclip cu imagini din timpul concertului.

Iată ce au declarat membrii Dirty Shirt despre experienţă:

“A fost minunat felul în care am fost primiţi de publicul de la Rockstadt Extreme Fest. Înainte de concert am avut o senzaţie asemănătoare cu cea de la Wacken anul trecut, deoarece line-up-ul festivalului a fost orientat spre genuri mult mai extreme faţă de muzică noastră şi nu ştiam care va fi reacţia publicului. Astfel e o bucurie să avem un asemenea feedback, ceea ce ne face să dăm totul din noi pe scenă. Va mulţumim”, au punctat artiştii.

Dirty Shirt le-a mai pregătit fanilor o surpriză, care va fi dezvăluită în curând!

Anul 2015 a fost unul foarte bogat pentru trupa de Crossover Folklore Metal. Nu numai că această a lansat un nou album, cel de-al treilea din carieră, “Dirtylicious”, apărut în data de 26 aprilie 2015, care s-a bucurat de recenzii exclusiv pozitive, atât la nivel local cât şi internaţional, dar a devenit endorser oficial Washburn şi Randall.

Mai mult, turneul naţional al formaţiei, “Dirtylicious Tour”, care i-a dus pe trupeţi în 9 dintre cele mai mari oraşe din România, a fost susţinut de Wacken Foundation (Dirty Shirt este prima şi singura trupă din România care s-a bucurat de acest sprijin), fapt ce le-a permis artiştilor o producţie excepţională, care a fost lăudată de autorii cronicilor de evenimente şi nu numai.

Planurile de viitor ale trupei sunt numeroase şi includ un turneu internaţional, despre care vă vom oferi detalii pe măsură ce acestea apar.

Cel mai recent videoclip Dirty Shirt a fost realizat pentru melodia “My Art”. Videoclipul conţine imagini inedite din turneul “Dirtylicious Tour”.

Noul album, “Dirtylicious”, poate fi comandat de la acest link, unde fanii pot să şi asculte integral albumul.

Mai mult, “Dirtylicious” poate fi achiziţionat şi la concerte, prin poştă (45 de lei + taxe, prin mail cu datele personale la adresa info@dirty-shirt.com) sau de la sediul Promusic Events şi Maximum Rock din Bucureşti, strada Traian Demetrescu 9, sector 3.

Dirty Shirt a câştigat premiul pentru “Best Rock Ambassador” la Metalhead Awards 2014 şi “Best Metal Band” la Maximum Rock Awards 2014, prin votul publicului.

Share This