Dirty ShirtÎntre 5 şi 6 septembrie 2015, Ludusul va fi “zguduit” din temelii de rockul românesc de calitate, devenind epicentrul acestuia. Oraşul va găzdui festivalul Remember Rock Luduş, care va aduce pe scenă cele mai bune formaţii autohtone ale momentului.

Prima trupă confirmată la eveniment este Dirty Shirt. Grupul maramureşean va concerta în data de 5 septembrie. După un turneu de succes, “Dirtylicious Tour”, care a trecut prin 9 dintre cele mai mari oraşe din România, formaţia pregăteşte noi concerte, în ţară şi peste hotare.

Anul 2015 este unul foarte bun pentru Dirty Shirt, care, în data de 26 aprilie 2015, a lansat noul album, “Dirtylicious”, ce a avut parte de recenzii exclusiv pozitive din partea celor mai importante publicaţii locale şi internaţionale!

Între timp, producătorii unui serial online dedicat vieţii de metalist, “Metalhedz”, care poate fi urmărit pe Youtube, au fost atât de încântaţi de muzica Dirty Shirt încât au inclus una dintre piesele trupei în cel mai recent episod. Melodia pe care au ales-o realizatorii se numeşte “Extreme Funky Disco” şi face parte din albumul “Freak Show”, lansat în 2013.

Share This