Formația Dirty Shirt reia în toamnă turneul de promovare pe plaiurile românești al ultimului album lansat, “Romanian Letcho Drom: Part II”, iar acum au adăugat încă două locații pe listă pe care le vor revizita: clubul /Form Space din Cluj-Napoca pe 4 octombrie și clubul Rockstadt din Brașov pe 5 octombrie. Trupele din deschidere se vor anunța în curând.

Celelalte două concerte în țară anunțate sunt la Iași, 25 octombrie @ Underground The Pub și cel din Suceava, 26 octombrie @ Motor’s Pub.

Fără îndoială, Dirty Shirt este una din cele mai originale și iubite formații de rock din România, cunoscută datorită măestriei cu care combină elementele muzicale moderne din rock / metal cu influențe tradiționale din Europa de Est, dar și world music, funk, electro, etc.

Noul material discografic intitulat “Letchology” a fost lansat pe data de 8 martie 2019 prin casele de discuri Rock Attack Records / Cargo Records (world wide) si Apathia Records / Season of Mist (Franța).
Anul acesta, Dirty Shirt se află pe afișul Wacken Open Air și vor concerta în ziua de 31 iulie pe scena Wackinger la ora 14.00, alături de o parte din Transylvanian FolkCore Orchestra. în calitate de invitați după ce în 2014 au câștigat premiul al doilea în cadrul Wacken Metal Battle.

Urmărește evenimentul concertului de pe Facebook pentru a nu rata nicio noutate. Bilete pentru concertul de la Cluj-Napoca puteți achiziționa exclusiv de pe AmBilet.ro la următoarele prețuri:
39 lei – bilet Earlybird (primele 100)
49 lei – bilet Presale (preţ până pe 03 octombrie, inclusiv)
60 lei – bilet Normal Acces (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)

Stai cu ochii pe evenimentul de pe Facebook pentru concert pentru a nu rata noutăți sau anunțuri. Bilete pentru cel de la Brașov găsiți tot pe AmBilet.ro, la prețurile speciale:
39 lei – bilet Earlybird (primele 100)
45 lei – bilet Presale (preţ până pe 04 octombrie, inclusiv)
50 lei – bilet Acces (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)

Atenție, număr limitat de bilete!

Share This