Anul 2015 este unul cu o semnificaţie aparte pentru formaţia maramureşeană Dirty Shirt, una dintre cele mai iubite trupe metal din România.

Dirty-Shirt-14novSe împlinesc 20 de ani de la întemeierea grupului, ocazie care va fi sărbătorită aşa cum se cuvine, printr-un turneu aniversar special, care va avea loc în luna noiembrie.

Dirty Shirt va cânta în trei oraşe importante din ţară :

  • Bucureşti : 12 noiembrie 2015 / Club Colectiv
  • Timişoara : 13 noiembrie 2015 / Club Daos
  • Cluj-Napoca : 14 noiembrie 2015 / Club The Shelter

Fiecare dintre spectacole va fi special. În primul rând, formaţia va cânta un playlist vast, care va include şi melodii de pe vechile albume şi chiar şi de pe demo-uri. La concerte vor lua parte numeroşi invitaţi iar fanii vor putea viziona în exclusivitate extrase din documentarul artistic “Dirty Shirt – 20 de ani” , ce va fi publicat integral ulterior.

Ce mai! Cheful va fi în toi, va curge cu surprize şi cu licori bahice iar Dirty Shirt va face ce ştie mai bine – va oferi un spectacol metal la cele mai înalte standarde, dovedind, încă o dată, de ce grupul a ajuns atât de departe, numărându-se printre cele mai apreciate formaţii de Crossover Metal din Europa!

Din 1995 şi până acum, prin muncă, devotament, talent şi originalitate, Dirty Shirt a prezentat, pe cele mai mari scene din România şi din lume, un brand 100% autentic de metal. Dirty Shirt a câştigat locul 2 la Wacken Metal Battle în 2014, cel mai prestigios concurs metal din lume şi a plecat acasă cu trofeele pentru “Best Rock Ambassador” (Metalhead Awards) şi “Best Romanian Metal Act” (Maximum Rock Awards), acordate în cadrul celor mai mari ceremonii de premiere din România, în sfera muzicii rock.

Iată ce a declarat Dirty Shirt despre aniversarea celor 20 de ani de existenţă:

Am început această aventură acum 20 de ani, mai exact în 1995, când am realizat primul demo cu numele Dirty Shirt. După câţiva ani de “stabilizare” a componenţei, gaşca a rămas practic aceaşi (Mihai, Pali, Rîni, Vlad, Cristi), familia devenind în ultimii ani şi mai mare (Robi, Dan). Am trecut prin multe, am avut perioade de pauză, însă cel mai important e faptul că am trăit momente extraordinare împreună. Ne dorim să sărbătorim împreună acest eveniment, cu o serie de 3 concerte speciale (Bucureşti, Timişoara şi Cluj Napoca). Vom cânta un playlist vast, incluzând piese de pe albumele vechi, piese cerute atât de des de fanii cu vechime. De asemenea, vom prezenta în premieră secvenţe din viitorul documentar “Dirty Shirt – Twenty Dirty Years” şi vom avea o mulţime de invitaţi muzicieni care vor urca pe scenă alături de noi. Şi nu în ultimul rând, am pregătit deja comanda de sticle de şampanie, direct de la producător!

În data de 29 aprilie 2015, formaţia a lansat cel de-al patrulea album din carieră, “Dirtylicious”, care a cucerit piaţă europeană, obţinând exclusiv recenzii pozitive din partea publicaţiilor renumite de pe continent. “Dirtylicious” este follow-up-ul precedentelor “Same Shirt, Different Day” -2010 şi “Freak Show” – 2013, şi ele foarte apreciate de public şi de criticii de specialitate.

În ultimii 5 ani, Dirty Shirt a susţinut peste 200 de concerte, atât pe plan local, cât şi internaţional, în cadrul turneelor de anvergură. Recent, formaţia a obţinut sprijinul Wacken Foundation (Dirty Shirt este prima formaţie care a primit acest privilegiu) pentru a pune în scenă o producţie remarcabilă, care a făcut ca formaţia să fie lăudată, obţinând titulatura de “cea mai profesionsita trupă din România”.

Dirty Shirt este endorser oficial Washburn şi Randall, după ce a fost contactată de către reprezentanţii celebrelor firme, care au fost încântate de muzica trupei şi de rezultatele excepţionale ale acesteia la show-urile susţinute în străinătate.

Biletele se pot achiziţiona exclusiv Online, prin www.AmBilet.ro

  • Bucureşti: 20 Ron (primele 50 de bucăţi), 25 Ron (presales) / 30 Ron (at the door)
  • Timişoara : 15 Ron (primele 50 de bucăţi), 20 Ron (presales) / 25 Ron (at the door)
  • Cluj-Napoca : 15 Ron (primele 50 de bucăţi), 20 Ron (presales) / 25 Ron (at the door)

În ziua concertelor biletele se achiziţionează doar de la intrarea în locaţie, în limita locurilor disponibile!

De reţinut: Biletele comandate prin www.AmBilet.ro sunt livrate automat pe e-mail, în format electronic, sub forma unui PDF ce conţine un cod de bare şi datele evenimentului. Acestea pot fi tipărite de cumpărător sau pot fi prezentate la intrare, direct de pe ecranul telefonului.

Share This