Ansamblul vocal-instrumental Dirty Shirt a confirmat participarea la festivalul Rock Heart din Cehia, festival ce va avea loc între 15 și 17 august 2019 în Moravský Krumlov. Concertul va avea loc vineri, pe 16 august.​

Iată că după participarea la Wacken Open Air 2019, cererile pentu formație cresc, de data aceasta fiind invitați să cânte pe aceeași scenă cu nume mari ca Apocalyptica, King Diamond, Avatar, Lacuna Coil, Crematory și mulți alții. Deși invitați pe ultima sută de metri (de aceea numele nu se află încă pe afișul oficial), chiar cu o zi înaintea susținerii concertului, formația a acceptat, fiind o surpriză foarte plăcută.

Dirty Shirt a cântat în fața a peste 8000 de oameni pe 31 iulie în cadrul festivalului Wacken Open Air pe scena Wackinger. Concertul a început cu câteva sute de oameni și s-a terminat cu mii în ciuda faptului că au cântat la ora 14:00, ceea ce înseamnă multe.

Dacă sunteți curioși de ceea ce s-a întâmplat la Wacken și cum de au ajuns cei 8000 de oameni să strige alături de Dirty Shirt, citiți cronica-experiența de festival.

Dacă vreți să (re)vedeți formația Dirty Shirt în concert în viitorul apropiat, vă invităm la următoarele concerte:

4 octombrie 2019 @ /Form Space, Cluj Napoca
5 octombrie 2019 @ Club Rockstadt, Brașov
25 octombrie 2019 @ Underground the Pub, Iași
26 octombrie 2019 @ 31 Motors Pub, Suceava

Biletele se achiziționează exclusiv de pe AmBilet.ro.
Fotografii realizate de Ciprian Vlăduț @ cipane.com

Share This