7inc va invită în Quantic, pe 21 august, pentru o seară de acoustic live cu Breathelast, Till Lungs Collapse şi Unflicted.

DIY-ACoustic

Breathelast s-a scăldat deja de multe ori în aplauzele publicului, având la activ peste 60 de concerte, atât în România, cât şi în Bulgaria, Ucraina, Ungaria şi Republica Moldova. Trupa s-a format în 2001, când se învârtea în sfera alternativ & nu-metal, însă datorită unor schimbări de componenţă şi a unui suflu nou, trupa a schimbat mediul, migrând spre zona hardcore/ metal, însă în mod sigur îi ştiţi deja.

Till Lungs Collapse, deşi au lansat primul material în anul 2015, intitulat “Desuetude”, există încă din 2012. Albumul de debut a fost produs de Studio 148 şi, după lansare, a pus trupa pe scenă alături de nume precum Expectations (BG), Polar (UK), Ready Set Fall (IT), Forgotten Tears (IT), Breathelast, The Boy Who Cried Wolf, H8, Nişte Băieţi, Domination.

Unflicted a prins viaţă în septembrie 2015, dar până în luna martie a anului acesta trupa a stat la “dospit”. În acest interval, au pregătit un setlist care să susţină apariţii live. Trei melodii din acest setlist au format EP-ul “Exposed”, iar odată cu acesta, au început şi activităţile live. Deşi proiectul este unul nou în peisajul muzical, membrii trupei vin cu experinţă în spate, fiecare membru activând în mai multe proiecte anterior acestuia.

Program:
19:30 – Unflicted
20:15 – Till Lungs Collapse
21:00 – Breathelast
Intrare Liberă

Breathelast
http://umusic.ro/artist/breathelast
http://WWW.BREATHELAST.COM/
http://booking.dark-side.ro/formaţii/breathelast/

Till Lungs Collapse
https://tilllungscollapse.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/tilllungscollapse

Unflicted
https://www.facebook.com/unflicted/

Share This