dyi-livePe 23 octombrie, ne revedem în Quantic pentru a încheia o lună plină de activitate pentru 7inc şi HC RO, împreună cu Kalpa, Tragic şi Minerva Superduty.

https://www.facebook.com/events/1024081647673165/

Program:
Doors open @ 19:30
20:00 – 20:45 Tragic
21:00 – 21:45 Minerva Superduty
22:00 – Kalpa

Support:
In Advance: 15 Lei
Show Day: 20 Lei
Tickets: https://eventbook.ro/music/bilete-diy-live-kalpa-tragic-minerva-superduty-quantic

Veniţi direct din underground-ul grecesc, Kalpa au reuşit să fuzioneze influenţele sludge şi post-metal în melodii dense, care sunt dinamice şi melancolice în acelaşi timp. Kalpa a luat naştere în 2013, însă cei patru membri ai trupei şi-au luat timpul necersar ca să evolueze organic şi să îşi creeze sound-ul personal. Acest lucru a rezultat în primul material lansat în 2015, albumul “Sequences”, urmat de EP-ul “Dissociation”, scos la lumină anul acesta. Există ceva poetic şi pragmatic în acelaşi timp la Kalpa. Poţi să îi asculţi când te plimbi liniştit pe stradă sau într-o răbufnire de nervi, pentru că te vei simţi la fel de bine.
https://www.facebook.com/kalpatheband/?fref=ts
http://kalpaband.bandcamp.com/

Că tot am menţionat de underground-ul grecesc, care e plin de trupe bune, revenim la încă una dintre ele, şi anume Minerva Superduty. Liniile de bass cu influenţe de sludge creează coloana vertebrală pentru majoritatea pieselor, peste care se împletesc riff-urile crunchy. Melodii precum “Gargantua” sau “Tsakonas Emperor” sunt producţii rigide, care ar putea fi oricând confundate cu o elegie bine scrisă pentru Isis (trupa). Singurul material lansat de Minerva Superduty este un EP self-titled, lansat în 2014, deşi trupa s-a format în 2011, iar de atunci au concertat constant în mai multe turnee, printre care unul şi în această toamna, cu oprire în Bucureşti.
https://www.facebook.com/Minerva.Superduty/?fref=ts
http://minervasuperduty.bandcamp.com/

Înfiinţată în 2006, Tragic a lansat în primăvară lui 2014 primul EP, intitulat “Cronos”, fiind una dintre puţinele formaţii locale ce urmează drumul deschis de trupe cunoscute de afară precum Amenra, Isis şi Cult Of Luna, dar cu o înclinaţie spre stoner şi psychedelic. Concertul din Qunatic reprezintă revenirea pe scenă a celor de la Tragic după o pauză de aproape un an.
https://www.facebook.com/TragicBand/?fref=ts
https://tragicband.bandcamp.com/

Share This