Conform profeției, formația de stoner creștin Doomnezeu a părăsit chilia de rugăciune de pe muntele sacru Kogaion la exact 40 de zile de la apariția primei piese, întorcându-se agale în studioul din municipiul Orăștie pentru a înregistra o nouă melodie, intitulată „Deșertăciune”.

La neinsistențele gloatelor de fani, Doomnezeu a decis să își continue parcursul muzical de mare succes cu cel puțin încă un șlagăr stoner creștin ortodox. „Deșertăciune” este povestea unui prooroc pe drumul său anevoios către Domnul și lupta sa împotriva plăcerilor lumești, lipsite de profunzime, imorale, zadarnice.

Una dintre componentele formației afirmă că „Piesa (n.r. Deșertăciune) poate fi despre fiecare dintre noi în căutarea Adevărului Adevărat și îi invităm pe frații noștri care ne ascultă să aprofundeze mesajul. Versurile ne-au fost revelate chiar în ziua Sfântului Cuvios Antonie cel Mare și a Sfântului Cuvios Antonie cel nou din Veria, când a fost dezlegare la ulei și vin. Bucurați-vă! Harul, îndurarea și pacea să fie cu voi!”.

Puteți asculta Deșertăciune aici:

 

Prima piesă Doomnezeu, „La Viflaim colo-n jos”, o reinterpretare a colindei tradiționale românești, poate fi ascultată aici: https://www.youtube.com/watch?v=6oJ4sl7EWao

De asemenea, puteți urmări formația pe Bandcamp: https://doomnezeu.bandcamp.com/

Share This