Formația de stoner creștin Doomnezeu a lansat, pe 25 decembrie, primul single oficial, o reinterpretare a colindei populare românești (dacice) „La Viflaim colo-n jos”.

Cuprinsă de bucuria sărbătorilor de iarnă și a Nașterii Mântuitorului, trupa a reorchestrat, interpretat și produs piesa și grafica aferentă acesteia. De înregistrare, mixaj și masterizare s-a ocupat Dr. Ribesz. Punând laolaltă har, elemente liturgice specifice spațiului Creștin de Răsărit și elemente psihedelice specifice spațiului Deșertic de Apus, s-a ajuns la forma finală a melodiei.

Bucurându-se de un real succes în rândul ascultătorilor de gen, Doomnezeu a decis să ia o pauză de activitate pe o perioadă nedeterminată, concentrându-se pe pioșenie mai degrabă decât pe viața de rockstar. Din modestie, componenții formației au decis să nu își dezvăluie identitatea, ci să lase dragostea pentru Dumnezeu și stoner în prim-plan. Se simt binecuvântați că sunt auziți de atâtea suflete minunate, însă „lumina reflectoarelor pălește în fața Luminii Domnului”, declară ei, promițând totuși o a doua venire.

Melodia poate fi ascultată pe YouTube

și Bandcamp: https://doomnezeu.bandcamp.com/releases

Share This