Formația sibiană I’m the Trip a lansat recent videoclipul piesei ”Things You Do for the Last Time”, ca parte a contribuţiei la soundtrack-ul filmului „MO”. Pe soundtrack, mai poate fi auzită melodia „Play”, ambele făcând parte din albumul de debut „A True Story About Vampire Love”.

Videoclipul prezintă visul lui Mo de a devenii rockstar, idee ce apare de câteva ori în film, dar care contrastează cu deznodământul. Despre colaborarea în videoclip, membrii formației spun: ”Am vibrat împreună pe orice gând pe care l-am aruncat în furtuna de idei şi am reusşt să ne completăm superb cu fiecare din cei implicaţi. Dana Rogoz a învăţat melodia într-un drum de la Bucureşti la Sibiu. Ne aşteptam la un duet”.

Referitor la contribuţia I’m the Trip la soundtrack-ul filmului, membrii formaţiei au declarat: „Suntem mândri că am putut fi parte dintr-o poveste atât de puternică, asigurându-i muzica. Facem parte din generaţii care au ceva de spus şi o fac din ce în ce mai original, mai complex şi mai sensibil”.

Soundrack-ul filmului „MO” este disponibil într-o ediţie limitată pe vinyl şi cuprinde 7 piese. în regia lui Radu Dragomir, „MO” prezintă povestea lui MO, care, împreunâ cu prietena ei, sunt prinse copiind de către cel mai sever profesor din facultate. Cele două cer o a doua șansă, iar profesorul le propune un examen neaşteptat. Dana Rogoz, Mădălina Craiu și Răzvan Vasilescu sunt protagoniștii filmului … un film inspirat din fapte reale, despre abuz de putere, despre hărțuire și fragilitatea relațiilor dintre oameni.

Puteti asculta albumul aici: https://imthetrip.bandcamp.com/releases
Share This