Sfârşitul săptămânii viitoare aduce un regal gothic–death–black la Râmnicu Vâlcea!

Vineri, 23 septembrie, alături de Invader (proaspati câştigători ai ediţiei de anul ăsta de la Posada Rock Festival) şi 2 Wolves (excelentă formaţie finlandeză, în premieră în România), pe scenă vor urca şi Downfall.

Downfall a pornit la drum în Bucureşti, în 2014, sub denumirea de Prodigal Son. Deşi intenţia a fost ca trupa să abordeze thrashul, în 2015, odată cu primele concerte, se conturează actuala direcţie muzicală: black metal. Treptat se renunţă la preluări şi apar spre sfârşitul anului trecut primele 5 piese proprii. Trupa va cânta pentru prima oară în afara capitalei. Concertul din Aby Stage va beneficia şi de un show de scenă special, în spiritul black metalului obscur.

mum-61www.facebook.com/Downfall.ro
ABY STAGE BAR (Calea lui Traian nr. 158A, Complex Nord, Râmnicu Vâlcea).

Vineri 23 septembrie 2016, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Preţul biletului: 15 lei (la intrare, în seara concertului).
Rezervări: 0761312655.

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul şi filmatul. Este interzis accesul cu băuturi aduse din afara clubului. Stand de CD-uri şi tricouri la acest concert.

Precizare: acest concert este non-profit, toate încasările rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului şi pentru plata cheltuielilor de deplasare a trupelor participante.

Pagina evenimentului pe Facebook: https://web.facebook.com/events/1839733816255736/

Eveniment Metal Under Moonlight (ediţia a 61-a).

Share This