Drowned in Sins este o trupă de metalcore din București. Băieții au lansat ieri primul lor videoclip, urmând lansarea EP-ului lor de debut “ONE STEP CLOSER”.

Producția, mixarea și masterizarea a fost realizată de Jake Pitts (Black Veil Brides), iar de grafica albumului s-a ocupat Alan Ashcraft (Rise Records, Of Mice & Men, etc).

Am fost foarte atenți în a alege oamenii potriviți pentru acest proiect. Am vrut să colaborăm cu cineva care înțelege exact ce gen abordam, iar Jake, fiind unul dintre cei mai cunoscuți chitariști în sfera acestui gen, a înțeles din prima cum să pună problema.

“One Step Closer” este despre lupta fiecăruia cu ceva. Cu societatea, cu stresul, cu noi înșine … Acesta este un lucru foarte normal. Practic toată viața noastră este un șir de probleme rezolvate. E refrenul pe care l-am scris la 16 ani, atunci când toți îmi spuneau că nu pot, că ar trebui să mă las, că nu am nicio șansă. Vine din dorința aia imensă de a le arăta tuturor că se înșelau și că pot și o voi face, asta înseamnă pentru mine cel putin. Trăim într-o lume în care realitatea asta deteriorată îi face pe oameni să renunțe la visele lor, crezând că nu e pentru ei. Toate obstacolele peste care ai trecut până acum te-au făcut persoana care ești acum. Toți trecem prin ele, dar trebuie să înțelegi ca este mult mai mult de atât în fața ta și ar trebui să te lupți pentru ceea ce te face fericit.

“One Step Closer” se va lansa pe 28 August. Până atunci, puteți urmări clipul primului single aici:

Share This