DrumStage lansează filmările cu headlinierii celor trei zile din cadrul DrumStage Rockstadt Edition. Fiecare toboşar a reuşit să impresioneze publicul prin aptitudinile sale, fie că vorbim despre tehnică, viteză sau complexitate.

DS

Adam Marko este un artist internaţional şi endorser al cinelelor Meinl şi tobe Natal, clinician, educator, interpret, producător. Adam este toboşarul şi motorul trupei modern instrumentale Special Providence, care a devenit una dintre cele mai cunoscute şi apreciate cvartete de jazz-metal din scena progressive europeană prin stilul lor virtuos, dar în acelaşi timp uşor digerabil:

Despre Septimiu Hărșan s-a tot discutat în presa noastră de specialitate. Mai nou, tobosarul trupei Disavowed este primul şi singurul instrumentist român care a apărut în cunoscuta publicaţie Sick Drummer Magazine,

https://www.facebook.com/drumStage/videos/1158052430895582/

Adrian Tăbăcaru, unul dintre cei mai apreciaţi toboşari din România, totodată membru fondator al trupei Taine.

Mai multe filmări cu Adam Marko vor fi lansate în pagina noastră de Facebook în zilele următoare. Stay tuned!

Despre Drum Stage – Rockstadt Edition 2015

În pagina de Facebook DrumStage puteti viziona de la coveruri de tobe din stiluri diverse de metal, hardcore şi până la improvizaţii pe muzică clasică sau dubstep, interviuri, momente amuzante şi întreceri la tobe.

Printre cei 15 toboşari care au participat la Drum Stage, enumerăm nume importante ale scenei de rock şi metal româneşti şi nu numai: Adrian Tăbăcaru (Taine), Răzvan Ristea (Luna Amară), Septimiu Hărșan, Andrei Ilie, Adam Marko, Sergio Ponti şi mulţi alţi toboşari excepţionali, o să va convingeţi din teaser.

Nu ezitaţi să ne faceţi o vizită pe pagina noastră de Facebook sau Youtube, unde vom publica şi materiale bonus cu publicul care a acceptat provocările noastre de-a lungul celor trei zile de festival.
Youtube: https://goo.gl/Hunnte
Facebook: www.facebook.com/drumStage

Share This