Echipa Drum Stage anunţă cu bucurie lansarea materialelor video filmate în această vara la Rockstadt Extreme Fest 2015. Pe parcursul lunii februarie, în fiecare zi vom publica online (Youtube şi Facebook) filmuleţe cu unul din cei 15 artişti care au participat la eveniment.
Puteţi viziona de la coveruri de tobe din stiluri diverse de metal, hardcore şi până la improvizaţii pe muzică clasică sau dubstep, interviuri, momente amuzante şi întreceri la tobe.

DrumStage-ian

Printre cei 15 toboşari care au participat la Drum Stage, enumerăm nume importante ale scenei de rock şi metal româneşti şi nu numai: Adrian Tăbăcaru (Taine), Răzvan Ristea (Luna Amară), Septimiu Hărșan, Andrei Ilie, Adam Marko, Sergio Ponti şi mulţi alţi toboşari excepţionali, o să va convingeţi din teaser.

Începând cu 1 februarie începem să publicăm videoclipurile, iar în weekend vă oferim tot felul de momente amuzante din timpul festivalului. Sperăm să va bucuraţi la fel de mult de aceste momente precum ne-am bucurat şi noi, organizând şi împărtăşind pasiunea pentru muzică cu voi.

Nu ezitaţi să ne faceţi o vizită pe pagina noastră de Facebook sau Youtube, unde vom publica şi materiale bonus cu publicul care a acceptat provocările noastre de-a lungul celor trei zile de festival.
Youtube: https://goo.gl/Hunnte
Facebook: www.facebook.com/drumStage

Share This