Aflat în Bucureşti pentru evenimentele organizate de Phoenix Entertainment, Mike Terrana a răspuns pozitiv invitaţiei DrumStage de a susţine Drum Clinic pe data de 2 iulie 2015, în SilverChurch, începând cu ora 20.

Mike-Terrana-2iulieArtistul va prezenta, tehnici de coordonare mâna – picior, exerciţii de încălzire, viteză şi anduranţă, lucrul cu inginerul de sunet – live şi studio, tehnici de acordaj – live şi studio, întrebări şi răspunsuri, meet&greet, sesiune de autografe.

Mike Terrana are peste 34 ani de experienţă profesională în industria muzicală. A efectuat turnee în intreagă lume şi a înregistrat peste 100 albume şi peste 20 DVD live. Este un toboşar american, cu prezenţă principală în scenă hard rock. Prima lui experienţă profesională a avut loc în 1984 cu trupa Hanover Fist, după care a înregistrat şi a efectuat turnee cu diverşi artişti, interpretând variate stiluri muzicale în statul Western New York.

Între 1987 – 1997, Terrana se mută în LA şi lucrează cu artişti precum Yngwie Malmsteen, Tony Macalpine, Steve Lukather (Toto), Jennifer Batten (Michael Jackson, Jeff Beck), Kuni și Beau Nasty.

În 1997 se relochează în Europa, pentru început în Olanda (6 luni) apoi în Germania pentru următorii 8 ani. Lucrează cu trupe precum Gamma Ray, Rage, Axel Rudi Pell, Masterplan și Savage Circus.
În ultimii ani, Mike a devenit membru permanent de turneu pentru Tarja şi poate fi ascultat pe albumul artistei lansat în 2010 – “What Lies Beneath”.

Terrana lucrează la variate proiecte instrumentale în zona fusion şi prezintă “drum clinics” peste tot în lume, pentru endorserii săi.
“Sinfonica” este ultimul album solo marca Mike Terrana şi conţine 11 piese clasice celebre de muzică orchestrală, acompaniate de tobe.

“Am încercat să-mi imaginez cum ar fi fost ca mari compozitori precum Mozart, Ceaikovski sau Rossini să fi avut la dispoziţie serviciile unui toboşar modern, pe care să-l includă în lucrările lor.
Am lucrat la acest proiect mai mult de 1 an. Nu a fost uşor să identific partituri clasice care să se preteze stilurilor modern de interpretare la tobe, aşa că a fost nevoie să aleg cu înţelepciune.
A fost cu adevărat un proiect ambiţios şi încântător, în special în privinţa procesului compoziţional pentru drum grooves&fills la fiecare piesă.”

Suport 20 lei.
Surprizele vor continua!

Share This