Adrian Tabacaru REF 2015Proiectul DrumStage, demarat şi organizat de NoCity Studio în colaborare cu X-Lab Solutions, a lansat prima filmare realizată în cadrul festivalului Rockstadt Extreme Fest 2015. Videoclipul ce îl are în prim-plan pe Adrian Tăbăcaru, toboşarul trupei Taine, este unul cu totul deosebit fiind montat la 360° . Astfel, în timpul derulării videoclipului puteţi vizualiza mai multe cadre simultan. Piesa “A Valediction: forbidding Mourning” este un poem scris de John Donne şi a fost interpretată la voce de Dragoş Creţu şi Andy Ionescu pe partea de backing vocals.

Anul acesta, echipa DrumStage a fost prezentă pentru prima oară la un festival de anvergura Rockstadt Extreme Fest, reuşind să prezinte publicului nu mai puţin de 14 toboşari talentaţi care au pregătit diverse momente artistice în spatele tobelor. Printre invitaţi s-au aflat headlineri de top precum: Septimiu Hărșan, Răzvan Ristea, Adam Marko, Adrian Tăbăcaru, Andrei Ilie, Sergio Ponti sau Marian Mihăilă.

În perioada următoare vom lansa câte un videoclip pentru fiecare toboşar invitat la scena DrumStage, aşa că rămâneţi conectaţi cu noi accesând pagina noastră de Facebook. De asemenea, vă încurajăm să ne propuneţi idei de cum putem îmbunătăţi experienţa DrumStage sau chiar ce toboşari doriţi să vedeţi la următoarele evenimente.

DrumStage este un concept nou pe piaţa din România de evenimente live, ce are în prim-plan toboşarii, organizat de NoCity Studio în colaborare cu X-lab Solutions. În cadrul show-urilor noastre puteţi urmări toboşari de top din România şi din străinătate, drum battle-uri, concerte concept, workshopuri alături de toboşarii invitaţi.

Adrian TăbăcaruValediction (live@Drumstage-Rockstadt EF 2015 – 360° Virtual Reality)

Share This