Tobosarul trupei Septic Flesh, Kerim “KRIMH” Lechner va susține pe 25 noiembrie în clubul Quantic primul său concert solo in cadrul DrumStage Winter Groove. Până în prezent, au mai fost confirmați Adrian Tăbăcaru (ex: Taine) și Alex Hălmăgean (Days of Confusion, The Dignity Complex).

Ediția din acest an va fi una aniversară cu un headliner cu totul și cu totul special venit din rândul doamnelor. Rămâneți conectați cu pagina noastră de Facebook, îi vom dezvălui numele curând.

Biletele pot fi achiziționate la prețul de 45 RON din rețeaua AmBilet.ro. Pentru mai multe detalii vă învităm să accesați evenimentul de Facebook.

Kerim Lechner este un toboșar austriac care a început să cânte la tobe la vârsta de 14 ani, cariera sa debutând în anul 2010. În momentul de față este toboșarul trupei grecești de Symphonic Death Metal Septicflesh. Este cunoscut pentru numeroasele sale colaborări cu trupe importante, precum Decapitated, Behemoth, Vesania și Harakiri For The Sky. Pe lângă munca în cadrul trupelor, a lansat și 3 albume solo.

Adrian Tăbăcaru

Absolvent de Master al Universității de muzică din București, Adrian este recunoscut ca toboșar, producător și compozitor pentru formațiile Taine și Souptrip.
De asemenea, este colaborator al artistului de muzică electronică „YVAT”, în același timp fiind cunoscut și ca producător și instrumentist de studio pentru diferiți artiști români.

Adrian a reprezentat România la Warsaw Drum Festival 2017, iar de-a lungul timpului, acesta a colaborat cu mai mulți artiști bine cunoscuți in România și Israel, precum Adrian Buciu-flaut, Mandela Gajol-flaut, Andreea Timiras-cello, Tom Brandus-pian, Petre Iftimie-chitară, Andrei Popa-chitară, Dragoș Crețu-voce si Itamar Meir-didgeridoo.

Alex Hălmăgean

Alex și-a început activitatea ca toboșar la vârsta de 18 ani, în momentul de față fiind foarte activ pe scena underground din România, regăsindu-l în trupe precum: Days of Confusion, The Dignity Complex, Kwalia, Black Water.

Share This