Cea de-a saptea editie DrumStage, intitulata “Winter Groove”, va avea loc pe 25 Noiembrie 2018 in Quantic Club. Cu aceasta ocazie, fanii au ocazia sa se intalneasca si sa-i vada la treaba pe Anika Nilles, Kerim “KRIMH” Lechner de la Septicflesh, Adrian Tabacaru si pe Alex Halmagean de la Days of Confusion.

Primele 100 de bilete pot fi achizitionate la pretul promotional de 45 de lei pe ambilet.ro. In ziua concertului biletele vor fi disponibile si la intrare la pretul de 60 de lei. Organizatorii evenimentului au pus la dispozitia doritorilor si un bilet de tip meet&greet la 89 de lei.

DrumStage este un eveniment prin care tobosari renumiti din tara si din strainatate isi etaleaza calitatile artistice. DrumStage este o platforma-concept prin care se promoveaza setul de percutie (tobele), in toate mediile existente, aducand acest instrument din spatele scenei, de unde suntem obisnuiti sa le vizualizam, in fata scenei, mai aproape de public, astfel incat sa fie indragit de cat mai multe persoane indiferent de varsta.

Evenimentul nu va fi lipsit de ocazii pentru ca orice participant sa-si demonstreze abilitatile de tobosar, asa ca DrumStage va provoaca sa va descoperiti abilitatile printr-o serie de concursuri surpriza.

  • Anika Nilles

https://www.youtube.com/watch?v=f2be8ZU6q7M

In ultimii 3 ani, Anika si-a cladit faima pe Youtube, unde a devenit o senzatie a internetului, strangand peste 13 milioane de vizualizari la clipurile sale in care interpreteaza compozitii personale, pentru ca apoi sa porneasca in turnee prin Europa, America de Nord si China.

  • Krimh Lechner (Septic Flesh)

https://www.youtube.com/watch?v=Y_OH3b4sLzI

Kerim Lechner este un tobosar austriac care a inceput sa cante la tobe la varsta de 14 ani, cariera sa debutand in anul 2010. In momentul de fata este tobosarul trupei grecesti de Symphonic Death Metal “Septicflesh”. Este cunoscut pentru numeroasele sale colaborari cu trupe importante, precum Decapitated, Behemoth, Vesania si Harakiri For The Sky. Pe langa munca in cadrul trupelor, a lansat si 3 albume solo.

  • Adi Tabacaru

https://www.youtube.com/watch?v=BA6RfOQqZSE

Absolvent de Master al Universitatii de muzica din Bucuresti, Adrian este recunoscut ca tobosar, producator si compozitor pentru formatiile Taine si Souptrip.

De asemenea, este colaborator al artistului de muzica electronica „YVAT”, in acelasi timp fiind cunoscut si ca producator si instrumentist de studio pentru diferiti artisti romani.

Adrian a reprezentat Romania la Warsaw Drum Festival 2017, iar de-a lungul timpului, acesta a colaborat cu mai multi artisti bine cunoscuti in Romania si Israel, precum Adrian Buciu-flaut, Mandela Gajol-flaut, Andreea Timiras-cello, Tom Brandus-pian, Petre Iftimie-chitara, Andrei Popa-chitara, Dragos Cretu-voce si Itamar Meir-didgeridoo.

  • Alex Halmagean (Days of Confusion, The Dignity Complex, Black Water)

https://www.youtube.com/watch?v=e5U_P5-s2RQ

Alex si-a inceput activitatea ca tobosar la varsta de 18 ani, in momentul de fata fiind foarte activ pe scena underground din Romania, activand in trupe precum: Days of Confusion, The Dignity Complex, Kwalia, Black Water.

La DrumStage WinterGroove parintii isi pot aduce copiii (intrarea gratuita pentru cei cu varsta de pana in 12 ani) pentru a-i familiariza cu acest instrument ritmic. Drumming-ul este o modalitate rapida si naturala de relaxare si de eliberare a energiei, prin care poti intra in doar cateva minute in ritmul muzicii, fara a avea experinta muzicala.

Pagina de FB a evenimentului – https://www.facebook.com/events/316548939125824/

Evenimentul este prezentat de Xlab Solutions si Nocity Studio, in parteneriat cu Promusic Events si Maximum Rock Romania.

Share This