Sâmbătă în 14 decembrie de la ora 20.00 va așteptăm la un dublu concert metal cu trupele Omega Diatribe și Pit of Saron din Ungaria, LIVE în clubul Manufactura.

 

Omega Diatribe este o trupă de extreme groove metal care a apărut inițial în 2008 într-o formulă de trio. După mai multe încercări de a-și găsi forma finală, în 2012 trupa își stabilizează componența și este gată să rupă scenele din Budapesta. Albumul de debut IAPETUS din 2013 a adus formației locul 2 la nominalizarea Cel mai bun album al anului în Ungaria. Pentru realizarea celui de-al doilea album Abstract Ritual din 2015, trupa a colaborat cu legendarul baterist american de heavy metal Kevin Talley. Ultimul album Omega Diatribe se numește Trinity și a fost lansat în aprilie 2018.

Omega Diatribe este cunoscută pentru piesele complexe și muzica poliritmică, fiind influențată de formații precum Crowbar, Korn, Machine Head, Slipknot, Meshuggah, Soulfly sau Tool.

Pe scena din Manufactura vor urca sâmbătă Milán Lucsányi – voce, Ákos Szathmáry – bas, Gergő Hájer – chitară, Tamás Höflinger – chitară și Richárd Szpuszenik – tobe.

 

Trupa Pit of Saron din Debrecen va deschide seara cu un concert de hardcore & metalcore promițător.

Accesul la concert costă 15 lei.

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/2982199331809366

 

 

 

 

 

 

 

Share This