La distanță de un an de la precedentul single intitulat „Epitaf”, fanii formației E-an-na au un motiv real de bucurie, pentru că reprezentanta României și câștigătoarea locului II la finala Wacken Open Air din Germania în 2017, a lansat noul single intitulat „Viu”. Acesta se poate urmărit mai jos, iar versurile pot fi citite AICI.

Artwork-ul a fost executat de Badiu Ciprian & Gabriela Gheorghiu.

Andrei Oltean (voce, acordeon, cimpoi ) a declarat:

„Ne bucură foarte mult să lansăm prima piesă din 2018. Nu ne-am grăbit, e aproape un an de la lansarea ultimului single, Epitaf, ci ne-am luat timpul necesar pentru a încerca să ajungem pe treapta următoare în ceea ce priveşte muzica noastră. La fel stă treaba şi cu albumul pe care îl vom lansa la anul, şi din care piesa Viu face parte. Urmează să mai anunţăm alte surprize corelate. Până atunci ascultaţi & împrăştiaţi muzica noastră peste tot dacă vă bucuraţi de ea. Înseamnă enorm pentru noi. Rămâneţi vii.”

Acest nou single va fi promovat, în perioada următoare, printr-o serie de concerte, după cum urmează:

28 septembrie 2018 – Iași / Underground Pub
19 octombrie 2018 – Cluj-Napoca / Flying Circus
20 octombrie 2018 – Oradea / Moszkva Club
21 octombrie2018 – Tg-Mures / Jazz&Blues Club
03 noiembrei 2018 – București / Quantic Club
04 noiembrie 2018 – Brașov / Rockstadt Club
09 noiembrie 2018 – Buzău / No Limit
10 noiembrie 2018 – Constanța / RockHalle

Conceptul E-an-na reprezintă o lume în principiu metafizică, în care nu guvernează legile universale din lumea noastră, legi care aduc doar haos şi distrugere. E o lume făurită pentru cei care vor să se despartă de entropie şi de orice gând negativ, pentru a se putea dedica în totalitate lucrurilor productive. E o lume pentru cei care vor să-şi urmeze calea, fără a fi abătuţi de la ea din motive mărunte.

Mai multe despre E-an-na puteți găsi aici:
Facebook: https://www.facebook.com/eanna.romania/
YouTube: https://www.youtube.com/c/EannaRomania
Bandcamp: https://e-an-na.bandcamp.com/

Share This