De pe albumul “I M E N S”, distribuit de Universal Music România

Trupa de punk-rock E.M.I.L. şi-a lansat cel mai nou videoclip al său: “Strig”. Piesa face parte de pe cel de-al patrulea disc al formaţiei, intitulat “I M E N S”, apărut luna aceasta. Albumul a fost produs de Marius Costache – Studio 148 şi este distribuit de Universal Music România.

Sorin Bădulescu, vocalul trupei E.M.I.L., ne-a spus câteva cuvinte despre piesa din videoclip:

Melodia “Strig” are în centrul ei dialogul dintre două dimensiuni, cea pragmatică şi cea idealistă. Consensul celor două lumi are loc în momentul în care dorinţa de a depaşi starea de ură, de nepăsare, iese la suprafaţă. Trăim într-o societate în care predomină impunerea prin material sau putere, iar asta a ucis în mare parte simţul civic, dreptatea, moralitatea. De multe ori, în urma unui simplu test precum strigătul de ajutor, rămânem fără niciun răspuns. Putem schimba ceva?

EMIL-fotoRegizorul videoclipului este Dorin Marcu, Video Manager la Electric Castle Festival, absolvent al Facultăţii de Teatru şi Televiziune, Cinematografie, Fotografie, Mass Media, Cluj Napoca. Dorin este un fan al trupei E.M.I.L. încă din adolescenţă:

“Strig” este al doilea clip la care am avut plăcerea să lucrez cu E.M.I.L. (primul fiind “Suntem Peste Tot”, în 2013 – n.red.) Este un sentiment minunat să lucrezi cu o trupă al cărei fan eşti încă din perioada liceului. Noul album este perfect caracterizat de numele pe care-l poartă. Este într-adevar “I M E N S”, astfel că era datoria mea să realizez un clip cel puţin pe măsura albumului.

Echipa care a lucrat la acest videoclip: Director & Edit – Dorin Marcu, DoP – Andrei Ungureanu, Assistent – Andrei Aron. Produs de Resize Media.

Cei cinci E.M.I.L. sunt:

  • Sorin Bădulescu – vox
  • Andrei Stoianovici – guitars
  • Gabi Georgescu – guitars
  • Barbu Niculae – bass
  • Eugen “Piti” Imecs – drums

Album “I M E N S”, distribuit UNIVERSAL!

CD-ul “I M E N S”, distribuit de Universal Music România, este disponibil în magazinele de specialitate din țară, precum și online pe site-urile getmusic.ro și emag.ro.

EMIL-clip2

Albumul poate fi ascultat gratis sau descărcat în format mp3 sau lossless de la următoarele adrese:

Mai jos puteți găsi o filmare de la concertul de lansare:

E.M.I.L. – Am crescut cu trupa asta (Live in Club Colectiv)

Un preview “I M E N S”, este deja disponibil online, AICI. Teaser-ul conține fragmente din toate cele 12 piese ale celui de-al patrulea disc al formației. 

Noul videoclip, poate fi urmărit și în pagina noastră MEDIA.

Share This