eternal-fireFormaţia de melodic black metal, Eternal Fire din Bucureşti va concerta cu Negură Bunget în Club Fabrica (Bucureşti) la data de 24 Septembrie.

Înfiinţată în 2011 şi reformată în 2014, după o perioada de pauză, Eternal Fire a împărţit scena, de-a lungul a zece concerte, cu trupe cunoscute din undergroundul românesc şi străin: Bucovina, Wormwood, Of Fire, Sudden Death, reuşind să se califice în finala naţională a concursurilor Ostring şi Wacken Metal Battle şi în topul Metalhead Best Metal Newcomer al anului 2015.

Invitaţia de a cânta în deschiderea concertului aniversar Negură Bunget e, astfel, o onoare şi un punct important în evoluţia trupei Eternal Fire.

Cu un stil unic – un mix de melodic black metal cu elemente simfonice folk şi pagan – Eternal Fire pot fi o prezenţă nouă în playlistul fanilor Enslaved, Moonsorrow, Borknagar, Arcturus, Insomnium sau Empyrium.
Acestea fiind spuse, vă recomandăm să ajungeţi sâmbătă, 24 septembrie în Club Fabrica la timp pentru a prinde şi show-ul Eternal Fire, care începe la ora 20.20!

Un eveniment Metalhead. Loud Like Hell, Live As Blood!

Eternal Fire sunt reprezentati de către Anglo-Saxon Booking Agency.

Componenţă Eternal Fire: Vali (voce), Horia (chitară), Florin (chitară), Gopo (chitară bas), Andreea (clape) şi Emi (tobe)

Discografia Eternal Fire: “Beyond Frozen Streams” (EP, 2015)

Videoclip “teaser” pentru evenimentul: https://www.youtube.com/watch?v=Pz0KXxxNrpM
Pagina evenimentului pe Facebook: https://www.facebook.com/events/132594513818693/
Pagina Eternal Fire pe Facebook: https://www.facebook.com/eternalfireblackmetal
Pagina Eternal Fire pe Bandcamp: https://eternalfiremetal.bandcamp.com
Pagina Anglo-Saxon Booking Agency pe Facebook: https://www.facebook.com/anglosaxonagency
Clip Eternal Fire pe YouTube, “Northmen And The Sea”https://www.youtube.com/watch?v=w29908267Cg

Share This