We Singing Colors a lansat marti, 25 februarie, la Club Control din Bucuresti, clipul piesei Nomad, in cadrul unui show live.

Iar pe net il puteti vedea aici:

 

Nomad e despre sentimentul dulce-amarui pe care il ai cand privesti in jur, dar si o invitatie la a evada timp de cateva minute din hatisurile urbane, alegand libertatea in schimbul blocurilor si cladirilor corporatiste.
Videoclipul e realizat de Mihai Dragolea si Radu Mocanu (Vagabond Film), locatiile alese fiind Bucuresti si satele din imprejurimi, cateva locuri secrete pe care trupa le descoperise anterior. Cu Mihai si Radu, We Singing Colors a colaborat si la productia clipului Bridal Hands si Destiny, unde Dragolea s-a ocupat in intregime de productie.

“Maestrul Andrei Hategan a mers 30 de km fara maini pe bicla, cantand la mandolina si Roxana Niculae a alergat din Bucuresti pana in Snagov doar pe drumuri comunale! Ultimul clip We Singing Colors la care am avut placerea sa lucrez”, povesteste Mihai Dragolea.

Piesa Nomad poate fi ascultata si descarcata de pe urmatoarele platforme:
Spotify: http://tiny.cc/rt6kkz
Bandcamp: http://tiny.cc/cv6kkz
Apple Music: http://tiny.cc/vx6kkz
Soundcloud: http://tiny.cc/g06kkz
Google Play: http://tiny.cc/n36kkz

We Singing Colors inseamna Andrei Hategan (voce, chitara) si Roxana Niculae (voce, clape), iar pentru show-urile live il au alaturi la tobe cu Robert Dahlquist.
Trupa a lansat 2 albume pana in prezent, fiind in turneu international in tari ca UK, Spania, India, Japonia, Slovenia, iar Nomad pregateste terenul pentru cel de-al treilea material.

https://www.facebook.com/wesingingcolors
https://www.instagram.com/wesingingcolors

Share This