Evanescence, una dintre cele apreciate trupe rock americane şi internaţionale, va concerta în data de 29 iunie în premieră pe scena Arenelor Romane din Bucureşti!

Un posibil setlist folosit destul de des de trupe în ultima vreme, anunţă un show compus din cele mai iubite piese ale trupei Evanescence, precum “Going Under”, “Lithium”, “My Immortal”, “Whisper” sau “Bring Me to Life”! Mai mult că sigur fanii trupei vor fi în delir!

Setlist:

Everybody’s Fool
What You Want
Going Under
The Other Side
Lithium
Even in Death (Acustic)
My Heart Is Broken
Made of Stone
Haunted
New Way to Bleed
Take Cover
Breathe No More
My Immortal
Your Star
The Change
Disappear
Call Me When You’re Sober
Imaginary
Bring Me to Life

Bis:
Whisper

Evanescence se află din nou în formula magică în care vocea celebrei cântăreţe Amy Lee înnobilează piesele care au consacrat trupa şi care au rămas nemuritoare pe buzele fanilor din întreagă lume. Cu albume vândute în zeci de milioane de exemplare în întreaga lume, muzica Evanescence a fost răsplătită cu numeroase nominalizări şi premii internaţionale, printre care două Grammy-uri primite în anul 2004 pentru piesa “Bring Me To Life”, la categoriile “Best New Artist” şi “Best Hard Rock Performance”.

Albumul “Fallen” a rămas şi în ziua de azi în topul preferinţelor celor ce iubesc muzica rock, acesta fiind certificat cu Platină în întreaga lume. “Fallen” este unul dintre cele opt albume, ale tuturor timpurilor, care au reuşit să rămână în top Billboad 200 pentru o perioada mai mare de un an. “The Open Door” (2006) a marcat un nou succes în palmaresul celebrului grup, cu piese precum “Lithium” sau “Sweet Sacrifice”, iar “Evanescence” (2011) a ajuns pe primele locuri imediat după lansare şi a fost premiat cu Aur în Australia, Canada şi Marea Britanie.

Muzica formaţiei Evanescence poartă o paletă întreagă de influenţe şi a fost încadrată de către critici în diverse categorii, de la rock, nu metal şi gothic, la industrial, progressive sau hard rock. Cu valenţe sofisticate şi o atenţie deosebită pentru detalii, Evanescence au reuşit să ofere publicului piese fascinante care au trecut deja de proba timpului.

www.evanescence.com
www.facebook.com/Evanescence/
www.youtube.com/user/EvanescenceVEVO

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.

Biletele au următoarele preţuri:
– PRESALE: 300 Lei categoria A (Include: afiş A3, bilet fizic amintire şi o bere din partea casei) şi 170 Lei categoria C până pe 1 iunie
– PRESALE 2: 315 lei categoria A şi 185 de lei categoria C până pe 29 iunie
– La Intrare: 330 lei categoria A şi 200 de lei categoria C

Harta Locaţiei: www.bestmusic.ro/harta-bilete.jpg

Categoria A: cu loc în tribună, sectoarele K şi E
Categoria C: cu loc pe scaun sau fără loc (în picioare), în spatele Categoriei B, în Arenă.

Vă reamintim că pachetele VIP Meet & Greet şi Categoria B de bilete sunt Sold-Out!

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts.

Share This