Evanescence, renumita formaţie rock din Statele Unite, va concerta în data de 29 iunie, în premieră pe scena Arenelor Romane din Bucureşti alături de Killa, Sede Vacante şi Fall Has Come! Show-ul se anunţă a fi unul spectaculos, formaţia vine la Bucureşti cu un arsenal întreg de hituri care au rămas pe buzele fanilor din întreaga lume!

Vă reamintim cu această ocazie că au mai rămas doar două săptămâni în care mai găsiţi bilete la preţuri speciale, 300 Lei la categoria A (Include: afiş A3, bilet fizic amintire şi o bere din partea casei) şi 170 Lei la categoria C. Începând cu data de 1 iunie acestea se vor scumpi şi vor costa 315 lei la categoria A şi 185 de lei la categoria C. La intrare, în limita biletelor rămase, preţurile vor fi următoarele: 330 lei la categoria A şi 200 de lei la categoria C. Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro şi în reţeaua fizică www.iabilet.ro/retea!

Amy Lee, solista formaţiei Evanescence, a dezvăluit numele noului album de studio ce va ajunge la fanii trupei începând cu toamna acestui an. Materialul se va numi “Synthesis” şi este unul dintre cele mai importante proiecte ale trupei deoarece aduce schimbări majore în structura muzicii Evanescence!

Evanescence se află din nou în formula magică în care vocea celebrei cântăreţe Amy Lee înnobilează piesele care au consacrat trupa şi care au rămas nemuritoare pe buzele fanilor din întreaga lume. Cu albume vândute în zeci de milioane de exemplare în întreaga lume, muzica Evanescence a fost răsplătită cu numeroase nominalizări şi premii internaţionale, printre care două Grammy-uri primite în anul 2004 pentru piesa “Bring Me To Life”, la categoriile “Best New Artist” şi “Best Hard Rock Performance”.

Albumul “Fallen” a rămas şi în ziua de azi în topul preferinţelor celor ce iubesc muzica rock, acesta fiind certificat cu Platină în întreaga lume. “Fallen” este unul dintre cele opt albume, ale tuturor timpurilor, care au reuşit să rămână în top Billboad 200 pentru o perioadă mai mare de un an. “The Open Door” (2006) a marcat un nou succes în palmaresul celebrului grup, cu piese precum “Lithium” sau “Sweet Sacrifice”, iar “Evanescence” (2011) a ajuns pe primele locuri imediat după lansare şi a fost premiat cu Aur în Australia, Canada şi Marea Britanie.

Muzica formaţiei Evanescence poartă o paleta întreagă de influenţe şi a fost încadrată de către critici în diverse categorii, de la rock, nu metal şi gothic, la industrial, progressive sau hard rock. Cu valenţe sofisticate şi o atenţie deosebită pentru detalii, Evanescence au reuşit să ofere publicului piese fascinante care au trecut deja de proba timpului.

www.evanescence.com
www.facebook.com/Evanescence/
www.youtube.com/user/EvanescenceVEVO

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.

Biletele au următoarele preţuri:

– PRESALE: 300 Lei categoria A (Include: afiş A3, bilet fizic amintire şi o bere din partea casei) şi 170 Lei categoria C până pe 1 iunie
– PRESALE 2: 315 lei categoria A şi 185 de lei categoria C până pe 29 iunie
– La Intrare: 330 lei categoria A şi 200 de lei categoria C

Harta Locaţiei: www.bestmusic.ro/harta-bilete.jpg

Categoria A: cu loc în tribună, sectoarele K şi E
Categoria C: cu loc pe scaun sau fără loc (în picioare), în spatele Categoriei B, în Arenă.

Vă reamintim că pachetele VIP Meet & Greet şi Categoria B de bilete sunt Sold-Out!

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts.

Share This