În emisiunea matinală de la Antena 1, Scarlet Aura a făcut public videoclipul mult aşteptat al melodiei „Immortal in your eyes”, una din cele mai iubite de pe noul disc!

Cristiana Mongol Stancu – campioană mondială la Kickbox şi MMA îşi joacă propriul rol dar adus la extrem: aceasta se refugiază într-un parc auto unde şi-a făcut casa dintr-o dubă părăsită după un accident cumplit de pe ringul de luptă; încercând să iasă din starea de ratare pe care o simte, aceasta se luptă cu cele trei frici până când ajunge în final să îmbrăţişeze moartea. Jocul Cristianei, regia realizată de Mircea Ghiborţ Ghinescu, melodia „Immortal in your eyes” şi mesajul acesteia se împletesc frumos într-o poveste dură a luptei pentru supraviețuire sau, mai mult, pentru imortalitate.

„Mă pregătesc pentru Hollywood iar în filmarea acestui videoclip consider că mi-am făcut încălzirea. Mulţumesc tuturor pentru încredere şi muncă iar trupei Scarlet Aura îi doresc să aibă acelaşi instinct puternic şi viziune în muzică şi în mesaj…” – a declarat Cristiana Mongol Stancu.

Filmările au avut loc într-o zi ploioasă şi răcoroasă din Septembrie 2016 şi deşi au durat aproximativ 48 de ore continue, atât membrii trupei cât şi actorii implicaţi s-au bucurat şi s-au prezentat la modul profesionist pe platoul de filmare.

Aura ne dă câteva detalii de la filmări: „Eu am jucat minunatul rol al morţii… A trebuit să mestec un clei negru, să stau desculţă în ploaie şi frig dar mai mult de atât am avut şi viermisori pe mâini şi picioare… Recunosc, a fost o provocare dar consider că m-am descurcat şi am făcut întocmai ce mi-au cerut regizorul şi producătorii… ce să zic? Abia aştept următoarele filmări!”

Puteţi urmări videoclipul „Immortal în your eyes” aici:

Din echipa de filmare au făcut parte:
– producători: Matei Tăutu, Andrei Dan Hurchi
– regia : Mircea Ghibortz Ghinescu
– montaj: Matei Tăutu, Laurenţiu Mareş
– colorizare: Răzvan Dimitriu
– electrică: Florin Nuţu
– grip: Laur Harasim
– make-up: Rodica Georgescu
– efecte speciale: Fane Alexandru Ionică
– costume: Mihaela Asandei

Aflată în turneul de promovare „Falling Sky”, Scarlet Aura pregăteşte un spectacol excepţional pe data de 27 Aprilie pentru scena mare a clubului Quantic din Bucureşti iar în curând vor fi anunţaţi şi invitaţi speciali ce vor urca pe scenă alături de trupă!

Semnat cu casa de discuri din Germania Pure Rock Records – albumul “Falling Sky” a fost adus în atenţia publicului de către Scarlet Aura odată cu turneul susţinut alături de Tarja Turunen în Octombrie anul trecut. Albumul conţine 11 melodii, dintre care un bonus track – radio edit şi a fost produs de celebrul Roy Z – producătorul lui Bruce Dickinson, Helloween, Rob Halford şi al altor nume mari ale scenei internaţionale.

Biletele pentru concertul din 27 martie se găsesc, în format electronic, pe iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet (Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 – lângă casa de bilelete Metrorex -, Magazinele Uman , IQ BOX – Telekom, reţeaua de magazine Say – partener Orange şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) precum şi în ziua concertului la intrare.

Scarlet Aura înseamnă:
Aura Dănciulescu – voce, Mihai Dănciulescu – chitară, Cătălin Ungureanu – bass, Sorin Ristea – tobe

Mai multe despre Scarlet Aura găsiţi pe www.scarletaura.net.

Share This