Trupa False Reality din Braşov îşi va lansa primul album în format CD, via Loud Rage Music, în data de 26 octombrie. Intitulat “End of Eternity”, albumul a fost înregistrat, masterizat şi produs de Robert Cotoroş (Hteththemeth, The Bipolar Disorder Project), iar artista Claudia Negrilă a fost responsabilă cu partea grafică.

false-reality

Stilul celor de la False Reality poate fi încadrat în sfera Old-School Melodic Death Metal, cu influenţe care trec de la Progressive şi Doom până la Black Metal. Deşi trupa activează încă din anul 1999, discografia False Reality mai este completată de doar un EP, “Tales of Eternity”, lansat în anul 2002, principalul motiv fiind lunga perioadă de pauză dintre anii 2003 şi 2011 a trupei.

false-reality-coverAlbumul “End of Eternity” conţine 7 piese şi poate deja fi pre-comandat pe pagina de Bandcamp a Loud Rage Music: https://loudragemusic.bandcamp.com/album/false-reality-end-of-eternity

Piese:
1. Bewitched
2. The Silence Within
3. Rapture and Pain
4. Rih al Khamsin
5. Requiem into Darkness
6. End of Eternity
7. Dear Friend

Lansarea albumului va fi completată de o serie de concerte pe care trupa le va susţine începând cu luna Ianuarie, prin întreaga ţară.

Contacte:

False Reality
www.falsereality.ro
www.facebook.com/FalseRealityBand

Loud Rage Music
www.loudragemusic.com
loudragemusic.bandcamp.com

Share This