Fameless a lansat albumul de debut, “Dreams Without A Past”, cu ocazia unui concert extraordinar susţinut vineri în Hard Rock Cafe şi care i-a avut ca invitaţi speciali pe Tudor Chirilă, Teodora Buciu, Cornel Ilie şi Dan Byron.

Trupa a declarat: “A fost un concert total deosebit. A avut o energie specială, de genul care te umple atât de emoţie, conştientizând valoarea momentului, dar şi de recunoştinţă. Am depus împreună foarte multă muncă, iar faptul că am ajuns în punctul în care “înmânăm” publicului piesele noastre ne dă un sentiment aparte de împlinire. Unde mai punem că acest moment a fost asistat şi de un Hard Rock Cafe SOLD-OUT, iar baza noastră dedicată de fani, venită din toată ţara, ne-a lăsat cu gură căscată prin susţinerea oferită şi surpriza făcută vineri seară. Vă mulţumim din toată inima, a fost cea mai frumoasă seară din carieră noastră, una pe care ne-o vom aminti şi peste 50 de ani!”

Albumul poate fi ascultat sau descărcat de pe platformele de distribuţie digitală accesând acest link: https://UMR.lnk.to/Fameless-DreamsPR.

Deasemenea, cd-ul în format fizic poate fi cumpărat online de pe Getmusic (http://smarturl.it/Fameless-Dreams-GTM) sau eMAG, precum şi în magazinele Cărtureşti, Muzica sau Rock Shop.

Cel mai recent single lansat de Fameless, “Hypocrisy”, poate fi urmărit pe youtube la acest link:

Componenţă Fameless:
Tiberiu Albu – voce
Mihai Vasile – chitară
Şerban-Ionuţ Georgescu – bass
Andrei Ilie – tobe

Contact FAMELESS:
www.fameless.ro
www.facebook.com/FamelessOfficial
www.youtube.com/FamelessOfficial

Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro
www.facebook.com/uRockmusicpage
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro

Share This