După cum ştiţi cei care au fost şi la ediţiile trecute ale Festivalului Celtic Transilvania, sau pentru cei care nu au mai fost şi nu ştiu, acest festival este un eveniment complex, unic în România şi chiar în estul Europei, în care se combină armonios activităţile de reconstituire istorică a perioadei celtice a Transilvaniei, cu muzica folk, rock şi metal.

Acesta este un eveniment pentru întreaga familie, de la nepoţi la bunici. Dacă iubeşti muzica folk, rock şi metal, reconstituirea istorică, în special din perioada celtică a Transilvaniei (La Tene), îţi place să stai la cort în mijlocul naturii, urăşti festivalurile comerciale unde trebuie să te târăşti prin noroi, să asculţi artiştii preferaţi în spaţii închise sau îngrădite, să stai la cozi imense, urăşti să fii departe de scenă şi nu poţi intra în contact cu artiştii atunci Festivalului Celtic Transilvania este exact ceea ce cauţi!

În fiecare dintre cele 3 seri ale festivalului veţi avea parte de concerte ale unor trupe sau artişti valoroşi. Doar aici poţi fi aproape de scenă sau să interacţionezi cu artistul la o bere, într-un cadru natural, amical.

Pentru ediţia a IV-a vom încerca să ţinem cont de sugestiilor voastre din chestionarul de feedback lansat după ediţia a III-a, în alcătuirea line-up-ului, cât şi în programul de reconstituire istorică.

Cei veniţi din alte localităţi pot campa la cort în imediata vecinătate a locaţiei noastre sau se pot caza la cabanele din satul de vacanţă Băile Figa. Deci nu uitaţi, în perioada 21-22-23 iulie 2017 pregătiţi-va să petreceţi 3 zile şi 3 nopţi de neuitat, la un festival unic, într-o atmosfera unică! Vă aşteptăm la Băile Figa, Beclean, Bistrița Năsăud!

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1731388890461214/

Share This