FireInThePark-19septUnul dintre cele mai vechi şi emblematice cluburi din Capitală, Fire Club, sărbătoreşte 15 ani de existenţă şi marchează această aniversare printr-un festival de zile mari: Fire In The Park Rock Fest.

Evenimentul va avea loc în zilele de vineri, 18 şi sâmbătă 19 septembrie, la Halele Carol din Bucureşti, un centru cultural şi de evenimente neconvenţional, ce reprezintă un proiect de reconversie a vechilor spaţii industriale cu valoare istorică ale Fabricii Hesper.

În ceea ce priveşte trupele invitate la festival, alegerea acestora nu a fost deloc întâmplătoare. Majoritatea trupelor au urcat de mai multe ori pe scena clubului din Gabroveni de-a lungul anilor, în cadrul unor evenimente ce au contribuit din plin la atmosfera atât de specifică Fire Club.

Astfel, în data de 18 septembrie, în cadrul Fire In The Park Rock Fest vor concerta Days of Confusion, Diamonds are Forever, Bucovina şi Implant pentru Refuz.

În data de 19 septembrie, festivalul îi va avea că invitaţi pe Luna Amară, E.M.I.L., Omul cu Șobolani şi Vița de Vie.

Pe lângă artiştii de mai sus, festivalul pregăteşte şi o serie de surprize, printre care se numără încă zece trupe româneşti de rock sau metal şi mai mulţi DJ autohtoni, numele cărora urmând să fie anunţate în cel mai scurt timp.

Locaţia generoasă a Halelor Carol permite că Fire In The Park Rock Fest să fie configurat ca un festival în toată puterea cuvântului: pe lângă spaţiul dedicat concertelor, vor fi amenajate în afara sălii o grădina de bere şi un food court, cu o ofertă variată.

Biletele pentru Fire In The Park Rock Fest vor fi puse în vânzare prin Reţeaua Evenim şi online pe www.eventim.ro, la preţul de 35 lei bilet de o zi şi 49 lei abonament.

Share This