Trupa băcăuană Flaming Skies (metalcore, alternative metal) a lansat piesa BATTLEGROUND, o compoziție despre dorința de a lupta pentru viitorul lor și pentru a schimba lumea în ceva mai bun.

BATTLEGROUND este prima piesa compusă de trupă, după doar două luni de repetiții împreună și este foarte apreciată de public în concerte. E vorba despre greutățile din lumea în care trăim, despre a nu te da bătut și a arăta lumii ca poți să faci o diferență, dorință ce culminează în refren: “That I can make a difference/ And I can touch the skies/ Throughout their resistance/ We break out the ice”.
Single-ul poate fi ascultat pe YouTube, dar și pe platformele majore de streaming (Spotify, Apple Music etc.):

 

Apple Music: https://music.apple.com/us/album/battleground-single/1510539751?uo=4&app=apple+music
Spotify: https://open.spotify.com/track/3DrKC11t6hxJKdUhn38HlE?si=NpgTbgDdSQyDibbZzBQ6Wg

Flaming Skies au luat naștere în vara anului 2019, sub egida asociației Brothers of Rock, înființată din inițiativa unui grup de tineri care activează în domeniul muzicii, pasionați în special de rock. Au debutat pe scenă în toamna lui 2019 și în luna martie au lansat primul lor single, AUTOPSY (https://www.youtube.com/watch?v=7-YU-shI_Kg).
Flaming Skies încearcă mereu să facă ceva nou, combinând elemente ale mai multe stiluri, dar găsesc influențe și inpirație la multe trupe consacrate, cum ar fi Goodbye to Gravity, Lamb of God și Of Mice and Men.

Flaming Skies sunt:
Bogdan Pralea- voce și chitară
Matei Racoveanu- chitară
Raluca Ababei- bass
Rareș Bibire- tobe

Flaming Skies online:
Facebook: https://www.facebook.com/flamingskies/
Instagram: https://www.instagram.com/flaming_skies_ro/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCUrGOmOTsbxsxio5fM2RWww
Spotify: https://open.spotify.com/artist/3P8DpgpjIeb6WBYQQZikIT?si=4enyrUWsQjqhuJKQ1sfusg

Share This