Vineri, 30 martie 2018, de la ora 21.00, vă invităm la o seară de blues cu Florin Giuglea Group LIVE în club Manufactura din Timișoara.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/2013728561975038
Intrare: 20 lei
Rezervări la telefon: 0722.892.356

Având 12 ani de experiențe muzicale, inclusiv cu artiști de talie mondială, Florin Giuglea a experimentat muzica la superlativ și entertainment business-ul an de an.

Turneele din ultimii ani și concertele cu o medie de peste 100 de prestații live pe an l-au șlefuit în chitaristul și solistul care este astăzi.

În 2015 Florin Giuglea a început mult-așteptatul său proiect solo imprimând albumul de debut “Invitation to the Blues” împreună cu vechii lui colegi de scenă și prieteni Adrian Ciuplea, Hanes Radu, Mihai Ardelean și alți câțiva muzicieni talentați. Albumul a fost mixat și masterizat în SUA pentru a-l impregna și mai mult cu parfumul sunetului muzicii americane de calitate.

“Invitation to the Blues” reprezintă rezultatul anilor de scenă, studiu și respirat muzică. Mai mult, este proiectul bine-documentat și cercetat al lui Florin, călătorind mii de kilometri în SUA. De pe Beale Street din Memphis, Tennessee, până în 6th Street în Austin, Texas, apoi de pe Bourbon Street din New Orleans, Louisiana, în renumitele baruri honky-tonk din Nashville și mai departe în Tupelo și Clarksdale, Mississippi, trecând prin clasicele săli de concerte din New York sau Los Angeles etc.

Florin a făcut toate astea în căutarea vocii adevărate a muzicii blues. Întâlnind muzicieni autentici de blues. Și acum Florin Giuglea aduce magia blues-ului în Europa în țara în care s-a născut, împreună cu o bucată din sufletul lui: “Invitation to the Blues”.

Share This