EP-ul de debut al bucureştenilor, va fi lansat pe data de 10 mai, clubul B52 fiind gazda acestui eveniment.
Acesta a fost înregistrat, mixat şi masterizat cu ajutorul lui Marius Costache – Studio 148.

For-My-Sins-Coming-to-get-you-febFoarte încântaţi de această lansare, membrii formaţiei ne dezvăluie coperta albumului şi tracklist-ul.

Tracklist:
For My Sins
Coming to get you
Drowning
Wasted
Heartbeat
Not tonight

Laura Bratu, solista For My Sins, ne spune:

“Aşteptăm de mult timp această lansare. Este ca o gură de aer proaspăt în această perioadă. Suntem foarte încântaţi de rezultat şi sperăm ca şi vouă să va placă la fel de mult pe cât ne place nouă. Vă aşteptăm cu drag la lansare. Avem câteva surprize, special pregătite pentru voi.”

Primul videoclip al grupului, a fost lansat pe 4 februarie, a strâns în mai puţin de 3 săptămâni peste 7.500 de vizualizări pe Youtube şi poate fi urmărit mai jos:

Videoclipul a fost filmat cu ajutorul Slingshot Media.

Formaţia a luat naştere la sfârşitul anului 2013. Stilul adoptat îmbină agresivitatea cu părţile melodice, în timp ce vocea Laurei combină diferite elemente de pop rock cu o melodicitate şi o atitudine pasională, dezvăluind o prezenţa greu de ignorat. Plecând de la furie, dezolare şi anxietate, ajungând la încredere şi optimism, temele abordate sunt menite să ofere ascultătorului o trăire cât mai completă a naturii umane.

Componenţă:
Laura Bratu – vox
Silviu Bercuş – lead guitar
Marius Iacob – guitar
Tiberiu Niculae – bass
Adrian Gheorghiu – drums

Event: https://www.facebook.com/events/585940034893229/
Official facebook: https://www.facebook.com/formysinsofficial

Share This