Păstrați seara de 19 mai liberă pentru că sunteți așteptați la o porție de breakdown-uri în clubul Rockstadt din Brașov alături de For The Wicked și Before I Die!

Clujenii de la For The Wicked aduc scenei metal românești o combinație de breakdownuri, heavy riffs, refrenuri catchy, heavy și clean vocals. Ei numesc această combinație „fake metal” după ce câțiva critici elitiști le-au spus că-și bat joc de muzica metal și că n-o să cânte niciodată „true metal”. Ceea ce e ok, pentru că nici nu-și doresc așa ceva, iar acum au adăugat rețetei și puțin trap, astfel luând naștere trapcore-ul.
Fanii au avut păreri împărțite în legătură cu ultimele piese, dar asta nu i-a afectat pe băieți și au continuat să lanseze piesă după piesă. Cert e că încă se fac praf cluburile acolo unde ei urcă pe scenă, ceea ce elitiștii nu vor vedea niciodată, așa că aveți încredere și nu ratați ruperea de pe 19 mai.

Before I Die e o trupă ceva mai nouă, activând din 2017. Vin din Baia Mare să ne cânte puțin hardcore și să-și promoveze primul album lansat cu puțin timp în urmă, „Mental Prison”. Deși e încă o trupă tânără, Before I Die deja a concertat alături de nume ca Dirty Shirt, Implant Pentru Refuz, Luna Amară sau Riot Monk. Temele abordate în piesele lor țin de lupta anti-corupție – în special în România – și transmit un mesaj clar care dorește să direcționeze schimbarea etică a societății.

Biletele se pot achiziționa de pe AmBilet.ro la următoarele prețuri:

25 lei – Earlybird (preţ pentru primele 100)
30 lei – Presale (preţ până pe 18 mai, inclusiv)
35 lei – Acces (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)

Eveniment organizat de Maximum Rock România.

Share This