Abia întorși din turneul din Franța alături de Ze Gran Zeft, FOR THE WICKED anunță un nou concert, de data aceasta alături de trupele OF VIRTUE (US) și GRIEVER (UK), care, aflate în plin turneu european, vor ajunge în România în luna iunie.

Concertul va avea loc în data de 7 iunie, la The Shelter, în Cluj, iar pe scenă va mai urca, de asemenea, și trupa clujeană SCARS Of A STORY.

Event: Of Virtue [US], Griever [UK] + For the Wicked & Scars of a Story

De asemenea, Of Virtue și Griever vor ajunge și în Timișoara cu o zi înainte, pe 6 iunie, în Manufactura: Of Virtue [US], Griever [UK], + ALL Friends Band

Dacă pe For The Wicked și Scars Of A Story deja îi cunoașteți,  plecați o ureche la ce cântă trupele acestea, sigur o să vă placă!
Formată încă din anul 2009 în Lansing, Michigan, Of Virtue este o trupă de metalcore pe care, dacă nu ai ascultat-o încă, ai face bine să nu o ratezi vara aceasta live! Cu un sound energic ce aduce, pe alocuri, cu progressive hardcore, trupa are deja 4 materiale de studio, și anume două EP-uri: „To Breath Again” lansat în 2009 și „Learn/Love” (2013), în timp ce anul 2011 venea cu lansarea primului LP – “Heartsounds”, urmat de „Salvation” din 2015.

În prezent, Of Virtue se află în turneu european (Marea Britanie, Germania, Austria, Ungaria, România etc.) alături de Griever și Words That Burn.

Componență:

Vocals – Tyler Ennis
Guitar/Vocals – Damon Tate
Guitar – Michael Valadez
Bass – Jon Fox
Drums – Ryan Wilkinson

Merch : www.ofvirtuemusic.bigcartel.com
Bandcamp : www.ofvirtue1.bandcamp.com
Youtube : www.youtube.com/ofvirtue
Link Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=F8iOTundL9U

Originară din orașul Bournemouth, England și formată în anul 2012, formația de metalcore Griever a concertat de-a lungul timpului alături de trupe cunoscute precum Arch Enemy (SWE), Unearth (USA), Crossfaith (JAP), Being As An Ocean (USA), Napoleon (UK), For I Am King (NL) și multe altele. În 2013, aceștia lansau EP-ul „Rebirthing”, iar în 2015 plecau în turneu european ca headlineri alături de ARCITE și THIS DEAFENING WHISPER (FR), dar și în turneul european al celor de la IMMINENCE (SWE), ca trupă de deschidere.

În anul 2016, trupa a lansat „Soul Searcher”concertând la diverse festivaluri, în prezent având deja confirmat un concert la Teddy Rocks Festival și multe alte concerte bookuite pentru anul 2017, printre care și turnee europene. Și dacă vreți să vă pregătiți de concert, de curând, trupa a lansat și o nouă piesă pe care vă sfătuim să o ascultați mai jos:

Link Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=WCS6nn_SYZs

Share This