Posada Rock își întărește statutul de festival internațional. Anul acesta, cea mai bună trupă de metal din Ucraina, va susține un recital la Câmpulung Muscel.

jinjer-5sepJinjer este o formație ucraineană cu voce feminină care cântă un mix de metalcore progresiv și groove metal, cu nuanțe de funk, reggae și jazz deși, odată cu cel de-al doilea album, trupa s-a orientat și către death metal.

Dintre influențele muzicale ale formației înființate în 2010 putem aminti Lamb of God, Pantera, Gojira, Killswitch Engage, Death, Chimaira, All Shall Perish sau Protest the Hero. Totuși Tatiana admite că Sandra de la Guano Apes și Shamaya de la Otep sunt vocalistele care au avut cea mai mare influență asupra sa.

În aprilie 2014, Jinjer a lansat cel de-al doilea album, “Cloud Factory”. Albumul este dedicat efectului devastator al industriei grele asupra naturii și vieții oamenilor. Pentru promovarea albumului formația a pornit într-un lung turneu european în țări precum Polonia, Germania, Cehia, Belgia, Franța, Elveția și Rusia.

Posada-banner2-5septVara trecută Jinjer a cântat pe scena tuturor festivalurilor în aer liber din Ucraina, întărindu-și statutul de “cea mai bună formație ucraineană de metal”.

Anul 2015 a debutat pentru Jinjer cu un nou turneu, pornind din Rusia și ajungând până în Austria sau Italia. După 45 de concerte pe parcursul a trei luni, la mijlocul lunii iunie, formația a început lucrul la un nou album care va fi lansat anul viitor în paralel cu prezența la cele mai mari festivaluri în aer liber din Ucraina și Uniunea Europeană. În septembrie 2015 trupa va lansa primul DVD official.

Festivalul Posada Rock 2015 este organizat de Asociaţia Rock Culture în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung şi se va desfăşura în perioada 4-5 septembrie pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel. Un spaţiu destinat campării va fi amenajat în imediata vecinătate a zonei care găzduieşte festivalul. Camparea va fi gratuită pentru deţinătorii de bilet sau abonament.

Biletele şi abonamentele vor fi disponibile la următoarele preţuri:

  • 20 lei biletul pentru o zi
  • 30 de lei abonamentul pentru cele două zile de festival
Share This